• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Google

Pixel 7

5 (1)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Dette er Pixel 7. Med Google Tensor G2 er den rask og sikker, med utrolig batterilevetid og har det avanserte Pixel-kameraet. Ta lekre og virkelighetstro bilder med Real Tone og imponerende video med Filmaktig uskarphet. Og med den Titan M2-sikkerhetsbrikken og et innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.

Les mer
  • Få på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Google Pixel 7

Flott design

Google Pixel 7 er elegant. Den har en overflate i matt aluminium og unike farger. Og den er laget med omtrent 19% resirkulerte materialer.

Hjernen i Pixel 7

Google Tensor G2 gjør Pixel 7 raskere, sikrere og mer effektiv. Den gir tilgang til enda flere nyttige funksjoner samt den hittil beste bilde- og videokvaliteten på Pixel.

Et batteri som setter standarden

Det tilpassede batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.

En drømmeskjerm

Pixel 7-skjermen er superskarp, med sterke og levende farger. Den høye oppdateringsfrekvensen gir også mer responsiv gaming og navigering. Skjermen er også ekstremt lyssterk og det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn, og ned i mørket.

Finn ting raskere

Pixel søker raskt gjennom hele telefonen og nettet for å finne det du leter etter – enten det er en kontakt, app, skjermdump, innstilling eller noe annet.

Det du trenger, når du trenger det

Med Kort fortalt-funksjonen kan du se nyttig informasjon du trenger, når du trenger det – for eksempel en aktivitetspåminnelse eller ombordstigningskortet ditt på flyplassen.

Oversett språk i sanntid

Med Direkteoversetting kan du tolke samtaler ansikt til ansikt på 48 språk og oversette menyer med kameraet. Du kan også oversette meldinger i sanntid.

Jøss, for en bakgrunn

Bakgrunnen ser ut som om den spretter ut av telefonen. Med 3D-bakgrunner får bildene du velger for startskjermen mer dybde og bevegelse.

Et avansert og allsidig kamera

Pixel 7-kameraet tar utrolige bilder og videoer med imponerende farger og detaljer. Og med Filmatisk uskarphet kan du lage videoer i kinokvalitet.

Klar, ferdig, action! Filmaktig uskarphet holder motivet i fokus og gjør bakgrunnen uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt. Hollywood neste.

Kom nært innpå – på lang avstand. Pixel 7-kameraet har høyoppløselig zoom, slik at du kan ta superskarpe nærbilder uten ekstra telelinse.

Fantastiske videoopptak. Kameraet tar opp video med sterkere og mer levende farger samt høyere kontrast. Det gjør landskapene mer storslåtte og øyeblikksbildene mer innlevende.

Real Tone gjengir flere hudtoner på en vakker og virkelighetstro måte i bilder, videoer og Meet-videosamtaler.

Selfier for alle. Med Trinnvis selfie kan personer med nedsatt synsevne ta enda bedre selfier. Ved hjelp av lyd og haptisk teknologi blir ansiktet veiledet inn i bildet.

Magisk viskelær

Med Magisk viskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Sikkerheten din ivaretas med Pixel

Pixel passer på deg med Personlig sikkerhet-appen. I nødssituasjoner kan Pixel automatisk ringe etter hjelp, dele posisjonen din eller ta opp video. Sikkerhetssenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

Lås opp telefonen raskt

Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Ikke vær redd for sprut og søl

Med slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel takle både vann og støv. I tillegg har den ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Finn ut hvordan du sover

Pixel kan gi deg bedre forståelse av hva som påvirker søvnen din, for eksempel hosting, snorking eller bruk av telefonen når det er sengetid.