• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple

iPhone 15 Pro

3.7 (3)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

iPhone 15 Pro. Støpt i titan, 6,1-tommers Super Retina XDR-skjerm med ProMotion, og har den banebrytende A17 Pro-chipen, en handlingsknapp som kan tilpasses, og et Pro-kamerasystem med flere muligheter. Pro-tilkobling med den nye USB-C-tilkoblingen.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Apple iPhone 15 Pro

iPhone. Støpt i titan.

iPhone 15 Pro er den første iPhonen som er utformet med titan i romfartskvalitet – det samme materialet som benyttes i romfartøy på ferder til Mars. Titan har ett av de beste styrke til vekt-forholdene i et metall, noe som gjør dette til de letteste Pro-modellene våre noen gang. Du kommer til å merke forskjellen straks du løfter opp en av dem.

A17 Pro-chipen. En episk seier for gaming.

Nå er den her. Tidenes største redesign av en GPU fra Apple. A17 Pro er en helt ny klasse iPhone-chip, og leverer den overlegent beste grafikkytelsen fra Apple. Mobilspill blir ekstremt oppslukende – med utrolige detaljer i miljøene og mer realistiske karakterer. Og med bransjeledende fart og effektivitet sørger A17 Pro for at alt går enda raskere. GPU i Pro-klassen med 6 kjerner.

Avansert skjerm

6,1-tommers Super Retina XDR-skjermen med ProMotion øker skjermfrekvensen til 120 Hz når du trenger ekstrem grafikkytelse. Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp. Og med Alltid på-skjerm er låst skjerm synlig hele tiden, så du slipper å trykke på den for å få vite hva som skjer.

Et kamera som fanger opp alt du kan forestille deg

Fra fantastisk fleksibilitet i valg av utsnitt, til neste generasjons portretter – se hva du kan gjøre med det mest avanserte kamerasystemet i en iPhone! Med iPhone 15 Pro kan du velge mellom flere fokuslengder. Det er som å ha med seg syv profesjonelle objektiver i lommen – overalt.

48MP hovedkamera

Hovedkameraet med 48MP er mer avansert enn noensinne, og tar superhøyoppløselige bilder med enda flere detaljer og enda bedre farger. Forbedringene kommer til å synes i portrettene du tar. Og du trenger ikke bytte til Portrettmodus lenger. Hvis motivet ditt er en person, en hund eller en katt, registrerer iPhonen automatisk informasjon om dybdeskarpheten. Dermed kan du straks få se bildet ditt som et portrett med en kunstnerisk, uskarp effekt - eller senere i Bilder-appen.

Kom i gang med handlingsknappen

Den nye handlingsknappen tar deg direkte til favorittfunksjonen din. Når du har valgt hvilken, er det bare å holde knappen inne for å åpne den. Som standard brukes handlingsknappen til å slå på ringelyden av eller på. Hvis du velger en annen handling, kan du bruke Kontrollsenter til å slå lyden av og på, eller et fokusfilter som setter iPhone i automatisk stillemodus.

Uansett hva du gjør, er handlingsknappen klar. Åpne Kamera-appen for å ta en kjapp selfie. Gjør et spontant taleopptak. Du kan til og med bruke Snarveier til å åpne en app eller kjøre en serie med oppgaver, for eksempel å slå på lyset i stuen og spille musikk.

Gigabits med gigafart

iPhone 15 Pro er den første iPhonen som støtter USB 3. Dette gir mye hurtigere dataoverføring og raskere arbeidsflyter enn noensinne. Med den nye USB-C-tilkoblingen kan du lade Macen eller iPaden med samme kabel som du bruker til å lade iPhone 15 Pro. Aldri mer kabelsalat og opptil 20x raskere filoverføringer.

Presisjonssøk. Finn vennene dine

Skal du finne en venn på en travel togstasjon eller i en park full av mennesker? Da er det godt å ha Presisjonssøk i Finn vennene mine. Presisjonssøk drives av en ny, andregenerasjons ultrabredbånd-chip og har tre ganger bedre rekkevidde enn før, slik at du finner frem i en fart. For å aktivere Presisjonssøk kan venner som har iPhone 15 eller 15 Pro, bruke «Hvor er?» til å dele posisjonen din med deg. Veldig enkelt og helt privat.

Et batteri som presterer på Pro-nivå

Selv med mange avanserte funksjoner, har iPhone 15 Pro et batteri som holder hele dagen. Opptil 23 timer videoavspilling på iPhone 15 Pro.

Gjenkjenner ulykker og ringer etter hjelp

iPhone 15 Pro kan registrere at du har hatt en bilulykke og ringe nødetaten og nødkontaktene dine. Data fra en million timer med kjøring samt data om bilulykker gjør at iPhone kan gjenkjenne ulykker. iPhone ser, hører og gjenkjenner et sammenstøt basert på plutselige fartsendringer, endringer i kupétrykk, brå endringer i bilens retning og høye lyder fra sammenstøt.

Skapt for å gjøre en forskjell

Det som er viktig for deg, er viktig for Apple også. Fra personvern som gir deg mer kontroll over dataene dine, til bruk av flere resirkulerte materialer som minimerer miljøpåvirkningen – og til utvikling av innebygde funksjoner som gjør det mulig for alle å bruke en iPhone. Den innvendige rammen i iPhone 15 Pro er laget av 100 prosent resirkulert aluminium.

Skap uttrykk for å gjøre bedre inntrykk

Med iOS 17 kommer nye funksjoner. Lag din egen plakat – som kontaktene dine ser når du ringer til dem. Velg et bilde eller en Memoji, kombiner den med favorittfronten din, og vips, så har du ditt eget visittkort.

NameDrop. Vil du utveksle kontaktinformasjon med noen? Bare hold din egen iPhone nær deres. Begge kan velge hva dere vil dele, og informasjonen overføres umiddelbart.

Live-klistremerker. Trykk og hold på et motiv i et bilde for å løfte det opp fra bakgrunnen og lage et klistremerke. Bruk effekter som Luftfylt eller Glanset. Eller lag animerte klistremerker av Live Photos.