• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple

iPhone 15 Plus

4 (1)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp. Et nytt 48MP hovedkamera for bilder og superhøy oppløsning. 2x tele er som å ha et tredje kamera. En slitesterk design av aluminium og gjennomfarget glass. Avanserte tilkoblingsmuligheter med den nye USB-C-tilkoblingen, som gjør lading lett som bare det.

Les mer
  • Forventet levering 10.07.24
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Apple iPhone 15 Plus

Dynamic Island

Dukker opp når ting dukker opp. Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp, slik at du ikke går glipp av dem mens du gjør noe annet. Du kan styre musikken, se hvem som ringer, sjekke status for flygningen din og mye mer.

Farge tvers gjennom. Innovativ design.

Den nyskapende designen inkluderer glass på baksiden som er fullstendig gjennomfarget. Takket være en spesialutviklet dobbelt ionbytteprosess som benyttes i glasset, og aluminiumskabinett av romfartskvalitet er iPhone 15 Plus utrolig solid.

Ceramic Shield-glasset på forsiden er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. iPhone er sprut- og vannbestandig. For en lettelse. Og Super Retina XDR-skjermen på 6,7 tommer er opptil dobbelt så lyssterk i solskinn sammenlignet med iPhone 14.

Nytt 48MP hovedkamera

Ta blendende bilder som skaper begeistring. Nå tar hovedkameraet superhøyoppløselige bilder. Det gjør det enklere enn noensinne å ta enestående bilder med utrolige detaljer – om det så er øyeblikksbilder eller slående landskapsbilder. Opptil 4 x høyere oppløsning og utrolige detaljer. 2x tele er som å ha et tredje kamera.

Fokus pokus. Fortryllende nye portretter.

Flere detaljer og rikere farger utgjør en stor forskjell for portrettbildene dine. Nå kan du til og med trykke for å endre fokus på motivene – selv etter at bildet er tatt.

Vil du fange øyeblikket for det er forbi? Nå slipper du å bytte til Portrettmodus. Hvis motiver er en person, en hund eller en katt, registrerer iPhone 15 Plus automatisk informasjon om dybdeskarpheten. Det gjør at du kan velge å se bildet ditt som et portrett med en kunstnerisk, uskarp bakgrunn med en gang. Eller senere i Bilder-appen. 2x tele rammer inn det perfekte portrettet.

Heldagsbatteri. Til alt du vil drive med dagen lang.

Opptil 24 timer med videoavspilling.

A16 Bionic-chip

Krefter på Pro-nivå. A16 Bionic er drivkraften bak mange avanserte funksjoner. Som digital fotografering for bilder med 24MP og neste generasjons portretter. Stemmeisolasjon for telefonsamtaler. Og god ytelse for grafikktunge spill. Alt skjer med en utrolig effektivitet som gir lang batteritid. Det er ikke overraskende at den begynte som en Pro-chip.

Se, den har USB-C

Med den nye USB-C-tilkoblingen kan du lade Macen eller iPaden med samme kabel som du bruker til å lade iPhone 15 Plus. Du kan til og med bruke iPhone 15 Plus til å lade Apple Watch eller AirPods. Aldri mer kabelsalat.

Gjenkjenner ulykker og ringer etter hjelp

Apple iPhone 15 Plus kan registrere at du har hatt en bilulykke og ringe nødetaten og nødkontaktene dine. Data fra en million timer med kjøring samt data om bilulykker gjør at iPhone kan gjenkjenne ulykker. iPhone ser, hører og gjenkjenner et sammenstøt basert på plutselige fartsendringer, endringer i kupétrykk, brå endringer i bilens retning og høye lyder fra sammenstøt.

Skapt for å gjøre en forskjell

Det som er viktig for deg, er viktig for Apple også. Fra personvern som gir deg mer kontroll over dataene dine, til bruk av flere resirkulerte materialer som minimerer miljøpåvirkningen, og til utvikling av innebygde funksjoner som gjør det mulig for alle å bruke en iPhone. Kabinettet til iPhone 15 Plus inneholder 75% resirkulert aluminium.

Skap uttrykk for å gjøre bedre inntrykk

Med iOS 17 kommer nye funksjoner. Lag din egen plakat – som kontaktene dine ser når du ringer til dem. Velg et bilde eller en Memoji, kombiner den med favorittfronten din, og vips, så har du ditt eget visittkort.

NameDrop. Vil du utveksle kontaktinformasjon med noen? Bare hold din egen iPhone nær deres. Begge kan velge hva dere vil dele, og informasjonen overføres umiddelbart.

Live-klistremerker. Trykk og hold på et motiv i et bilde for å løfte det opp fra bakgrunnen og lage et klistremerke. Bruk effekter som Luftfylt eller Glanset. Eller lag animerte klistremerker av Live Photos.