• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy Buds2 Pro

5 (1)

Hvilken farge liker du best?

Den suverene lyden, som er både klar og dyp, gir deg den beste lytteopplevelsen enten det er spillelisten, filmen eller podkasten du koser deg med. Galaxy Buds2 Pro er nå 15% mindre og har en oppdatert enkel og lett design for å kunne passe de fleste øreformer.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Ny og mer behagelig design

De merkes knapt, og sitter behagelig. Størrelsen er 15 % mindre enn forgjengeren Samsung Galaxy Buds Pro, og passer alle øreformer – gir en myk og tettsittende følelse.

Suveren lyd

Til tross for den beskjedne størrelsen er lyden stor, med tung bass og skarp diskant. De to høyttalerne i hver hodetelefon omslutter deg med lyd som får deg til å leve deg inn i og nyte gamingen, filmen eller konserten.

Intelligent Audio

Intelligent Audio innebærer flere smarte aspekter ved Galaxy Buds2 Pro, blant annet forbedret aktiv støydemping, AI-drevet stemme- og samtalestyring samt mulighet for 360-graders lytteopplevelse.

Smart, forbedret aktiv støydemping

Den aktive støydempingen er oppgradert i forhold til den tidligere Galaxy Buds Pro-modellen, og er enda mer effektiv med flere graderinger. Velg på en skala mellom å stenge lyd ute og fange opp lyd som øret normalt ikke oppfatter. AI tilpasser lyttingen Galaxy Buds2 Pro reagerer automatisk på tale, slik at du kan snakke direkte med noen og høre hva de sier uten at du må slå av den aktive støydempingen. Mottakeren vil høre stemmen din klart og tydelig selv om du befinner deg utendørs i vind eller på en støyfull kafé.

Vinden kan ikke forstyrre

Den myke formen til Galaxy Buds2 Pro er ikke bare behagelig og fin å se på. Den er også utformet for å redusere vindsus, slik at du kan lytte og ha en samtale også når det blåser.

Ta opp med hodetelefonene

Du kan ta opp filmklipp og bruke mikrofon fra Buds2 Pro for å få en realistisk og klar lyd.

Lad for dagens aktiviteter

Når det er fulladet, holder batteriet i hodetelefonene i opptil 8 timer. Med både stemmeassistent og aktiv støydemping aktivert holder batteriet i opptil 5 timer. Du har lading i etuiet i opptil 30 timer.

Sterkere sammen

Få en enklere hverdag, og bruk Galaxy Buds2 Pro sammen med dine øvrige Samsung-enheter, for eksempel TV, mobil, tablet og PC. Naturligvis fungerer Galaxy Buds2 Pro også til de fleste produkter fra andre produsenter. Samsungs økosystem er åpent og fritt!

Galaxy Buds2 Pro tåler mer

Buds2 Pro tåler både vann og svette, og kan selvfølgelig være med på løpe-, ski- eller padleturen. De er klassifisert i henhold til IPX7, noe som innebærer at de tåler å ligge på opptil en meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

Finn hodetelefonene

Med SmartThings Find-appen installert på mobilen, tableten eller PC-en finner du Galaxy Buds2 Pro raskt og enkelt.