Digitalisering

O365 fra A til Å

Riktig verktøy er halve jobben. Med Office 365 får du gode verktøy både for samhandling på tvers av bedriften, men også for effektiv jobbing i en mobil arbeidsdag. Og med Telenors suverene dekning kan du jobbe hvor som helst, når som helst – rett fra mobilen.

Dame som leser "Alt om Office 365" på mobilen

Avgjørelser kan tas raskere, basert på bedre innsikt. Med tilgang til alle bedriftens dokumenter og filer kan du - uten å ha teknisk kompetanse - hente ut innsikt som lar deg ta beslutninger basert på kunnskap fremfor magefølelse.

Bunnlinjen styrkes fordi dere jobber mer strukturert og har bedre oversikt over prosessene. Dere kan yte bedre service, og får dermed mer lojale ansatte og kunder.

CRM: Office 365 har mange smarte funksjoner og tjenester som gir langt bedre kundeoppfølging.

Dropp servere i kjelleren eller alskens frittstående lagringssystemer som er dyre på årsbasis. Office 365-kunder sover godt om natten fordi virksomhetens viktigste innhold er trygt lagret i Microsofts datasenter.

Effektiv jobbing er det ingen som sier nei takk til. Det er enkelt å dele og jobbe i de samme dokumentene samtidig - uansett tid og sted - på alle enheter.

Følger behovene til din bedrift: Med Office 365 fra Telenor kan du velge mellom ulike løsninger alt etter hvilket behov de ansatte i bedriften har. På den måten kan du tilpasse løsningen til din bedrift og slipper unødvendige utgifter til produkter som ikke blir brukt.

GDPR: Med data lagret på et sentralt sted og ikke på lokale enheter, er det enklere å etterleve GDPR-regulativet. Dataene lagret hos oss er strengt regulert under de samme regler, så du kan være trygg på at all data blir ivaretatt på en god måte.

Homogen løsning handler om å gjøre det enklest og best mulig, uten plunder og heft. Med Office 365 slipper du tidstyver og sikkerhetsutfordringer forbundet med å logge seg på mange ulike løsninger fra alskens leverandører.

Installasjon av Office 365 på 5 enheter. Med Office 365 Pluss og Premium fra Telenor har du tilgang til alle dokumenter og mail på inntil 5 enheter, enten det måtte være PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Ja til en mye større e-postløsning der du aldri går tom for plass! Med Office 365 får du opp til 50 GB med lagringsplass og et system som kan arkivere gamle e-poster automatisk.

Kundesupport: Gode råd er verken dyre eller vanskelig å få tak i. Som Office 365-kunde hos Telenor har vi et eget supportapparat som står klar til å hjelpe deg.

Lover og regler: Microsoft og Telenor investerer mye for å sikre at kundene møter alle lover og krav. Sikkerheten er også på topp slik at vi bidrar til å beskytte dine verdier og personvern på beste måte.

Mobil: Med Office 365 fra Telenor får du og dine ansatte tilgang til alle de viktige dokumentene uansett om dere er på farten eller på kontoret.

Vil du vite mer om hvordan Office 365 kan fungere optimalt i din bedrift? Snakk med en av våre rådgivere!

Bli kontaktet

Nettskyen: Ved å flytte programmene opp i skyen slipper du unødvendige utgifter på servere og datasenter. Alle har tilgang til de samme oppdaterte dokumentene, slik at samhandlingen mellom de ansatte blir enklere.

Office-pakken inneholder alle programmer du er kjent med. Ved å oppgradere til Office 365 får du tilgang til Word, PowerPoint, Excel og alle de andre kjente programmene, enten i online versjon med Office 365 Basis eller i fullversjon med Office 365 Pluss og Premium.

Profesjonell: Firmaet ditt heter vel ikke hotmail eller gmail? Med Office 365 i tillegg til domene levert fra Telenor, fremstår du og dine ansatte profesjonelt i all kommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere.

Quality never goes out of fashion: Med skytjenester fra Telenor sørger vi for at du alltid har tilgang til den nyeste programvaren og at tjenesten kan utvides i takt med behovet.

Rekkevidden øker med Skype for Business. Her kan du ha videomøter med alt fra to til 10.000 deltakere. Alt kan synkroniseres i Outlook-kalenderen, presentasjoner deles og notater føres i OneNote. Med taleintegrasjon fra Telenor kan deltakere til og med ringe inn og delta i møter.

Sikkerhet: Office 365 er sertifisert opp mot de viktigste sikkerhetsstandardene. Våre avtaleverk beskytter kundene, dataene er trygt forvart og tjenestene overvåkes fra avanserte sikkerhetssentre over hele verden.

Teams er et digitalt knutepunkt for samhandling, innhold og apper. Tjenesten støtter mobile arbeidsformer. De ansatte kan holde hverandre oppdatert på en rask og enkel måte, chatte eller skype og dele filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter.

Utvikling: Office 365 er i konstant utvikling. I Telenor følger vi med på Microsofts utrulleringsplan og sørger for at de nye mulighetene som kommer blir tilgjengelige for deg som kunde.

Verdi til bedriften: Office 365 er utviklet for enkel integrasjon mot markedets mest utbredte driftsprogramvarer som ERP og CRM. Dette gjør det enkelt å minimere dobbeltarbeid og sørger for mer effektive arbeidsprosesser.

Word: Verdens mest brukte tekstbehandlingsprogram er minst like avansert som alt annet på markedet. Produktiviteten øker når ansatte får anvende verktøyene de er kjent med. Ettersom løsningen ligger i skyen er det enkelt å lese og redigere dokumentene rett fra mobilen.

X-faktoren: Excel har støtteverktøy som løfter løsningen til nye nivå. Du kan finne og studere mønstre i virksomheten og raskt få smart innsikt som gir bedre valg. Gode visualiseringsverktøy gir kule fremstillinger, og hjelpemidler gjør sammenhenger enklere å forstå.

Ytelse: Å jobbe skybasert fra mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart blir det å laste ned tunge dokumenter eller delta i videomøter mye hyggeligere. Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, viser at Telenors mobilnett er verdens raskeste.

Zzzzz: Med skybaserte løsninger kan du sove godt om natten. Dine ansatte kan jobbe effektivt ved at flere har tilgang til de samme filene og via verktøy som Teams og Sharepoint som tilrettelegger for samhandling. I tillegg er alt trygt lagret i skyen. Om uhellet skulle være ute, mister dere ikke verdifull dokumentasjon.

Ærlig: Alle priser rundt tjenestene ligger fritt tilgjengelig, og alle betaler samme pris for de ulike pakkene. Dermed er det full åpenhet rundt hva arbeidsverktøyene koster og ingen skjulte kostnadsoverraskelser.

Ører og kroner. Besparelsene kommer og kostnadene er mer synlig når man standardiserer plattformen for arbeidsverktøy i bedriften. Prisen man investerer tilpasses behov og størrelser, og finansieringen tas over driftsbudsjettet fordi man betaler etter forbruk.

Åpen: Office 365 fungerer fint på alle plattformer. Derfor kan ansatte fritt ta i bruk de enhetene og maskinene de selv foretrekker å jobbe på. Med andre ord - de kan jobbe når som helst, hvor som helst – rett fra mobilen.

Det er overraskende enkelt å få alle disse gevinstene.
Les mer om Office 365 fra Telenor.