Digitalisering

Jobb bedre sammen, enkelt og effektivt

Teknologien og måten vi jobber på er i lynrask endring. Bedrifter som ikke henger med i utviklingen står i fare for å miste sin relevans og de beste medarbeidere. Heldigvis er det enkelt å lykkes med nye smarte arbeidsverktøy og samarbeidsformer.

Jobb bedre sammen med Office 365
Dagens unge forventer moderne og smarte arbeidsformer. De ønsker tett og enkel samhandling med personene de jobber med, samtidig med at de vil ha en fleksibel arbeidsdag der de kan være effektive også utenfor kontorets fire vegger. Denne type krav og ønsker fører til en større konkurranse for å få ansatt de beste medarbeiderne.

– Virksomheter må henge med på omskiftingene, og evne å se de teknologiske mulighetene. Det haster å sette de ansatte bedre i stand til å møte behovene og kravene som kommer, sier Marius Fjeld, produktsjef for skytjenester i Telenor.

Smarte og effektive verktøy

En godt utstyrt arbeidsstyrke er forutsetningen for å møte nye konkurransesituasjoner. Det innebærer tilgang til gode verktøy og smarte skytjenester, som fungerer på alle enheter uansett hvor man befinner seg. Det er her Office 365 kommer inn i bildet. Dette er en løsning mange bedrifter allerede har, men hvor ikke innholdet og teknologien som ligger der utnyttes.

– Office 365 samler alle de beste verktøyene. Dette gjør arbeidet enklere og mer effektivt, enten det er snakk om en liten enkeltmannsbedrift eller en med flere hundre ansatte, sier Fjeld.

Du får bedre kontakt med kunder og kolleger, fra e-post og direktemeldinger til sosiale nettverk og videokonferanser. Office 365 inkluderer velkjente verktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, i tillegg til kraftige skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams. Alle i bedriften har mulighet til å opprette, redigere og dele filer i sanntid, uavhengig av om du bruker PC/Mac, nettbrett eller mobil.
Telenor har også verdens beste 4G-nett, som gjør at du kan jobbe når som helst og hvor som helst.

Skyen er det tryggeste

Mange bedrifter er skeptiske til skytjenester, og tror det er mindre trygt å lagre i skyen enn lokalt. De tror også at de ikke er særlig interessante for hackere, og dermed ikke trenger avansert sikkerhet på det de lagrer.

– Alle enheter som kan kobles til nett er attraktive mål for kriminelle. Hackere vil gjerne ha tak i bedriftskritiske dokumenter, kundesensitive data og tilgang til viktige systemer, sier Kjell Kjebekk, Business Manager for sikkerhet hos Telenor.

Dette er informasjon og tilganger som kan være både dyrt og farlig for bedriften å miste. Det kan forårsake store problemer fra tap av kundetillit til økonomiske vanskeligheter på grunn av nedetid.

– Små og mellomstore bedrifter mangler ofte kompetansen og midlene til å beskytte seg alene, og skytjenester kan derfor være et viktig verktøy for å gi økt sikkerhet og redusert sårbarhet. Våre sikkerhetsløsninger gjør at bedriften din kan jobbe trygt, uansett tid og sted, sier Kjebekk.

PC-en som mobil, og mobilen som PC

Telenors rådgivere hjelper deg med å se mulighetene i Office 365, og hvilke tjenester din bedrift bør ta i bruk. I tillegg får dine ansatte hjelp under prosessen fra gammel til ny løsning i skyen, slik at bedrifter som ikke har egen IT-avdeling kan være trygge på at de har Telenor-tyngden i ryggen.

– Vi har et landsdekkende forhandlernett og samarbeider med de beste partnerne på markedet. I tillegg tilbyr vi norsk support til alle brukerne via både telefon og chat, sier Fjeld.

Som en tilleggstjeneste til Office 365, tilbyr Telenor også taleintegrasjon. Dette betyr at man kan bruke PC-en som mobiltelefon, og omvendt.

– På den måten blir det mye enklere å jobbe slik man selv foretrekker. Produktiviteten økes og bedriftens kostnader reduseres. Ansatte kan kjøre hurtige videomøter når de ønsker, bruke Microsoft Teams til lengre telefonsamtaler, eller ringe inn fra appen på bilens «hands-free» mens man kjører. Dette er særlig gunstig for de som reiser mye eller har mange møter i løpet av dagen.

Les mer om Office 365.