Fasttelefon

Vi tilbyr ulike abonnement for fasttelefon. Hvilket abonnement du kan få avhenger av mobildekning der du bor, og om du har bredbånd. Les mer om de enkelte abonnementene nedenfor, inkludert priser og endring av eksisterende abonnement. 

info icon

Kontakt kundeservice på telefonnummer 915 09000 for å finne ut hvilket abonnement du kan få, og for å bestille evt. avbestille.

Bredbåndstelefoni

Eldre abonnementstyper:

 • Litt bruk

  Ringer lite

  59,- per mnd.

  Dette abonnementet er for deg som har bredbånd fra oss, og som ringer lite fra hjemmetelefonen. Du betaler kun 0,99 i oppstartspris, 0,59 per minutt til fasttelefon og 1,29 til mobil i Norge. Minimumsfakturering er 49,- per mnd, men du kan ringe for hele beløpet.

  Ringepriser til utlandet

  Ringepriser til spesialnummer

 • FriBruk Fast

  Ringer mye til andre fasttelefoner

  169,- per mnd.

  Dette abonnementet er for deg som har bredbånd og som ringer mye fra hjemmetelefonen din til andre fasttelefoner i Norge. Ring for 0,- til andre fasttelefoner. For samtaler til mobil i Norge er prisen kun 0,99 i oppstartspris og 0,79 per minutt.

  Ringepriser til utlandet.

  Ringepriser til spesialnummer

 • FriBruk Fast&Mobil

  Ringer mye til fast-og mobiltelefoner

  239,- per mnd.

  Dette abonnementet er for deg som ringer mye fra hjemmetelefonen din til andre fast- og mobiltelefoner i Norge. Du betaler ingenting ekstra utover den faste månedsprisen så lenge du ringer til vanlige telefonnumre (både fasttelefon og mobil).

  Ringepriser til utlandet.

  Ringepriser til spesialnummer

 • FriBruk Utland

  Ringer mye til utlandet

  239,- per mnd.

  Dette abonnementet er for deg som ringer mye til utlandet. Finn landet du skal ringe til og se hvor mye det koster.

  I Norge ringer du for 0,- til andre hjemmetelefoner. Til mobil er prisen kun 0,99 i oppstartspris, 0,49 per minutt. 

  Mer om FriBruk Utland.

  Ringepriser til spesialnummer.

  Bredbåndstelefoni sammen med Telenors WiFi Ruter, krever et eget telefonadapter. Adapteret blir sendt til deg etter bestilling av bredbåndstelefoni, og det inngår i abonnementet ditt.