Visual Voicemail

Visual Voicemail

Visual Voicemail lar deg enkelt administrere MobilSvar på iPhone. Tjenesten er inkludert i våre mobilabonnement, men støttes per i dag kun av iPhone (4S og nyere).

Med Visual Voicemail kan du se hvor mange meldinger du har, hvem de er fra, høre på/slette meldinger, eller lage en personlig velkomstmelding for MobilSvar.
Visual Voicemail gir deg innboksen rett i mobilen, og er en visuell fremstilling av MobilSvar. En telefon med Visual Voicemail har en applikasjon for å sortere, pause, spole og se igjennom meldingene på en effektiv måte.

Slik tar du i bruk tjenesten

Hvordan fungerer Visual Voicemail?

  • Når noen har lagt igjen en beskjed på MobilSvar, får du en notifikasjon på telefonikonet.
  • Trykk på telefonikon.
  • Visual Voicemail finner du under «Telefonsvarer» i menyen nederst.
  • Her finner du meldingene dine listet opp. Ved å trykke på hver enkelt melding kan du høre på meldingen, ringe tilbake eller slette meldingen. 

Hvordan bestille?

Visual Voicemail kan bestilles i alle Telenors kanaler, men det aller enkleste er å sende en SMS med kodeord Bestill VVM til 1999. For å deaktivere tjenesten sender du kodeord VVM av til 1999. Mobilsvarmeldinger som er lagret på telefonen vil forsvinne hvis du deaktiverer tjenesten. Ved reaktivering, send kodeord VVM på til 1999.

Mer om Visual Voicemail