poengsystem

Ditt T-We abonnement inkluderer 100 poeng som du fritt kan bruke til å velge det innholdet du ønsker.
Les mer om hvordan poengsystemet fungerer.

Poengsystemet vil bli tilgjengelig for alle i løpet av høsten 2019. Endringen fra dagens løsning vil skje gradvis, og du mottar informasjon på e-post og SMS så snart det er din tur.

Slik velger du innhold

NB! Det er kun eier av TV-abonnementet som kan gjøre endringer på kanaler og innhold.

  1. Logg inn på Mine sider

  2. Velg TV

  3. Velg Administrer ditt abonnement under abonnementet det gjelder

  4. Velg Endre innhold under oversikten med tittelen Din underholdningspakke

  5. Bakgrunnen vil endres fra hvit til sort, og du kan legge til eller fjerne innhold ved å trykke på de forskjellige alternativene.

  6. Velg Lagre for å bekrefte endringene

Hjelp med innlogging på Mine sider

Når blir innholdet tilgjengelig?

Alle kanaler du legger til blir aktive kort tid etter bestilling. Strømmetjenester, slik som f.eks HBO, og arkiver vil derimot ikke bli tilgjengelig før inntil 2 timer etter bestilling.

Ønsker du raskere tilgang til strømmetjenester og arkiv, kan du restarte T-We boksen ved å ta strømkontakten ut og inn eller bruke av/på-bryteren.

tv-program

Premium pakker

Noe innhold er fremdeles tilgjengelige som egne kanalpakker, og må bestilles utenom poengsystemet.

Se våre premium pakker

Startoppsett

Vi har på forhånd valgt ut kanaler og innhold til en verdi av 100 poeng for deg. Vi kaller dette for et startoppsett, og du kan når som helst velge å gå tilbake til dette.

Er du usikker på hva du skal velge, eller har du mistet oversikten over hvilket innhold du har byttet ut? Ved å tilbakestille til startoppsett har du alltid mulighet til å starte forfra med en komplett poengpakke. Se hvilke kanaler som er inkludert i startoppsettet.

Slik tilbakestiller du:

  1. Logg inn på Mine sider

  2. Velg TV

  3. Velg Administrer ditt abonnement under abonnementet det gjelder

  4. Velg Tilbakestill til startoppsett under Snarveier

Unngå å betale dobbelt

Enkelte kanaler er tilgjengelig både via poeng og som del av en premium pakke, og enkelte strømmetjenester kan bestilles både med poeng og direkte fra leverandøren.

For å unngå at du betaler dobbelt for innholdet bør du være spesielt oppmerksom på tjenestene nedenfor.

i

TV2 Sport 1­

TV2 Sport 1 er også tilgjengelig i pakken TV2 Sport Premium. Ønsker du tilgang på de andre kanalene i pakken må du fremdeles ha TV2 Sport Premium pakken.

i

Viasat Film og Viaplay

Viasat Film og Viaplay er også tilgjengelig i pakken Viasat Film.

Viaplay er inkludert uansett hvilken variant du har, og du behøver ikke registrere Viaplay på nytt dersom du bytter fra premium pakke til poeng. Viaplay er ikke tilgjengelig som app på din T-We boks, men kan brukes på mobil og nettbrett sammen med Viaplay-appen.

NB! Har du et Viaplay-abonnement registrert utenom T-We, må du huske å si opp dette.

i

HBO Nordic

Velger du HBO Nordic med poeng vil tjenesten være knyttet til ditt T-We abonnement. Betaler du for HBO Nordic ved siden av, må du huske å si opp dette abonnementet.

Vær oppmerksom på at HBO Nordic kun er tilgjengelig via T-We boksen dersom du har bestilt den med poeng. Den blir også tilgjengelig via den nye T-We appen som kommer i løpet av oktober 2019.