Kom i gang med eFaktura

Etter at du har betalt en regning fra Telenor i nettbanken, vil du få tilbud om å opprette en eFakturaavtale. Takker du ja til dette, blir avtalen registrert.

Alternativt kan du registrere eFaktura manuelt i nettbanken. Hvordan man gjør det varierer fra bank til bank, men du finner det ofte under betaling og eFaktura. Bruk eFaktura-referansen som står øverst på din faktura for å registrere avtalen.


Hvordan fungerer det?

Etter at avtalen er registrert, kommer fakturaene direkte til nettbanken istedenfor i posten. eFakturaen vil ligge i nettbanken til den godkjennes av deg. 

Etter at du har godkjent gjennomføres betalingen. Har du AvtaleGiro i tillegg, slipper du å godkjenne - da skjer betalingen helt automatisk.

Du mister heller ikke oversikten: Med eFaktura kan du kan fortsatt gå inn i nettbanken å se alle fakturaene dine.


Flere abonnement?

Merk at hvis du har flere abonnement hos Telenor, for eksempel både mobil og internett eller hjemmetelefon, må du ha forskjellige eFaktura-avtaler for hvert abonnement. Sjekk at du har aktivert riktig eFaktura-avtale for de abonnementene du har hos oss.


Utsette betaling med eFaktura

Har du behov for å utsette betalingen, kan du endre forfallsdato i nettbanken etter at du har ordnet med betalingsutsettelse på Mine sider

Kom i gang med AvtaleGiro

I de fleste nettbanker vil du få tilbud om å opprette AvtaleGiro etter at du har betalt en faktura. Takker du ja til dette, blir avtalen registrert. Dersom du trenger hjelp til å opprette AvtaleGiro, kan banken din hjelpe deg med dette.

Hvordan foregår det?

AvtaleGiro gjør at fakturaen din betales automatisk ved forfall. Dette skjer ved at vi sender en kopi av fakturaen til banken din, og at banken trekker summen fra kontoen din for deg.

Husk at det er lurt å ha eFaktura i tillegg. Har du bare AvtaleGiro uten eFaktura vil du fortsatt få en papirfaktura i posten. Med eFaktura har du fortsatt tilgang til fakturaene dine i nettbanken.

Hva hvis jeg ikke har dekning på konto?

Dersom du ikke har dekning på konto, vil banken forsøke å trekke beløpet fra kontoen din de fire påfølgende virkedagene. Har du fortsatt ikke dekning på kontoen etter det, må du betale manuelt.