jente med mobil

Innlogging

Min Sky bruker samme innlogging som alle andre Telenor-apper og tjenester, Telenor ID.

Har du registrert deg på Mine sider tidligere, kan du ta i bruk lagringsplassen på ditt abonnement med samme innlogging.

Logg inn på Min Sky på web

Hva skjer om jeg sier opp abonnementet?

Vi varsler deg i app, på SMS og på e-post dersom du avslutter abonnementet ditt eller bytter til et abonnement med mindre lagringsplass tilgjengelig.

Du har 30 dager på deg til å ta vare på bildene dine, enten det er ved å bestille ekstra lagringsplass eller laste ned bildene lokalt på datamaskinen eller mobilen. Velger du å ikke gjøre noe, vil alle bilder som overstiger 2GB bli slettet fra Min Sky.

Slik laster du ned bilder i Min Sky

Du kan laste ned bildene du ønsker på min-sky.no eller via Min Sky-appen på mobilen. Marker ett og ett bilde, eller hele album og måneder.

Bildemappen i Min Sky

1. Bildemappen

Gå til bildeoversikten i Min Sky og trykk på menyen - de tre prikkene oppe til høyre
Velg bilder i Min Sky

2. Velg bilder

Trykk på alternativet Velg bilder for å gjøre det mulig å markere de du ønsker.
marker bilder i Min Sky

3. Marker bilder

Marker de bildene du ønsker, og trykk deretter på menyen for å velge hva du vil gjøre.

Slik sletter du bilder

Slik kan du slette bilder fra Min Sky eller bruke Min Sky til å frigjøre lagringsplass på mobilen

Enkeltbilder:

  1. Trykk på bildet som skal slettes

  2. Trykk på søppelbøtte-ikonet nederst til høyre

Flere bilder:

  1. Trykk og hold inne på ett av bildene som skal slettes.

  2. Marker alle bildene du ønsker å slette

  3. Trykk på ikonet med de tre prikkene

  4. Velg om du ønsker slette bildene fra Min Sky eller fra enheten du er på

Frigjør plass

Min Sky hjelper deg å rydde på din enhet ved å slette bilder og videoer fra mobilen eller nettbrettet via funksjonen Frigjør Plass.

Dine bilder og videoer er alltid lagret i Min Sky i originalt format og du kan når som helst hente dine bilder og videoer tilbake til bildegalleriet på din telefon.

  1. Gå til innstillinger

  2. Trykk på Frigjør plass på enheten din

  3. I listen, marker det du ønsker å slette fra disken

album

Del minnene dine i Album

twe

T-We + Min Sky

Trenger du mer hjelp?

Hvis du opplever feil i appen eller vil snakke med oss, kan du kontakte Min Sky support via linken under.

Min Sky