Unikt mobilnett

4G Tale

Telenor bygger et helt unikt mobilnett. For deg som kunde betyr det at du kan surfe på det raskeste nettet. Se på film uten hakking, stream musikk uten at det stopper opp og last ned innhold uten ventetid.

Størst på 4G+ og 4G++

Vi er størst på 4G+ og 4G++ i Norge og dette gjør at vi har det raskeste mobilnettet. Med 4G+ får du omtrent dobbelt så høy hastighet som med 4G.

4G+ og 4G++ får du fordi vi alltid bygger med flere frekvenser og bruker de mest moderne teknologiene som finnes i mobilnettet vårt. Det gjør at man i teorien kan få makshastigheter i mobilnettet på hele 450 Mbit/s. Noe som er mye, mye mer enn det de fleste har på bredbåndet/fiberen hjemme.

Høye hastigheter betyr at selv om svært mange er tilkoblet samme nett, så får du fortsatt en akseptabel hastighet. Er du på konsert, festival eller sportsarrangement så skal du kunne dele dine opplevelser og ringe uten problemer.

Vi har flest basestajoner i Norge = bedre dekning der du er!

  • Våre mange basestasjoner gir et mobilnett med stor kapasitet, som tåler mange brukere. Ved stor pågang vil basestasjonene avlaste hverandre, og dermed sikre gode brukeropplevelser.
  • God kapasitet gir en høyere gjennomsnittshastighet. Mobilnettene trenger svært høye hastigheter for å kunne gi akseptable brukeropplevelser når mange bruker nettet samtidig.
  • Flest basestasjoner gir også et mobilnett som takler den enorme dataveksten per bruker. Vi bygger nemlig ikke bare for dagens databruk – men også for morgendagens.

Ledende på 5G

Snart kommer 5G, neste generasjonsløft for mobilnettet. Her er Telenor helt ledende i verden. Som første operatør i Norge og en av de 2-3 første i verden demonstrerte vi 5G allerede i februar 2017 med hastigheter helt opp på 72 Gbit/s! Dette er nesten 1000 ganger raskere enn dagens mobilnett.

5G vil sannsynligvis ikke være et kommersielt produkt før etter 2020. Men Telenor lover å sette seg i førersetet for utviklingen nok en gang her i Norge. Vi gir oss aldri. Telenor skal alltid gi deg de beste mobilopplevelsene.