Fem gode grunner til å kjøpe mobil med SWAP

Mann med mobil

Du får mer enn bare den nyeste mobilen.

1. Det er ingen bindingstid på abonnementet

SWAP handler om mobilen – ikke om abonnementet.

Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP. Men samtidig selges ikke Telenor-abonnement med bindingstid. Med andre ord er SWAP-mobilen aldri låst til et bestemt abonnement, og du står fri til å bytte både abonnement og datamengde når som helst.

Se utvalget i nettbutikken
Kjøp ny mobil med SWAP

2. Skjermforsikring er inkludert

Har du SWAP, har du også skjermforsikring. Skulle uhellet være ute og skjermen knuser er det bare å melde fra, så reparerer Telenor den for deg. Du betaler bare kun en egenandel.

3. Med Plussforsikring er du fullt dekket

Skjermforsikring har du altså alltid. Velger du SWAP Plussforsikring i tillegg, er du også fullt dekket mot andre uhell, tyveri og tap av mobilen. Plussforsikring er inkludert de første to månedene, og koster deretter kr. 99,- per måned.

Skulle mobilen gå tapt eller bli ødelagt, kan du bare melde fra til Telenor, så blir den erstattet med en tilsvarende mobil – som du får levert allerede neste dag.

4. Du kan bytte mobil hvert år

En fordel med SWAP er at du alltid har mulighet til å ha nyeste mobil. Men hva skjer da med den gamle?

Når du bytter inn mobilen, vil Telenor tilbakestille den – for å så å gi den et videre liv. Da blir ikke mobilen liggende og samle støv, men vil være til glede for andre. Les mer om God Som Ny

5. Du betaler ingenting i dag

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned.

Du kan imidlertid «swappe» til en ny mobil før den perioden er utløpt, og få slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder. Leverer du inn den gamle mobilen etter et år, slipper du å betale restbeløpet, og får i stedet en ny mobil med samme vilkår.

info icon

Dette er SWAP

  • SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil på

  • Med SWAP-avtalen betaler du ingenting ved kjøp av ny telefon, men betaler den ned over to år med en fast månedspris

  • Etter 12 måneder kan du bytte inn telefonen mot en ny modell, og tegne en ny 24-måneders avtale. Når du leverer inn den gamle mobilen slettes utestående beløp opptil 12 md.

  • Skjermforsikring er alltid inkludert

  • SWAP må kjøpes sammen med et abonnement fra Telenor. Det er ingen binding på mobilabonnementet

Les mer om SWAP