Betal for mobilen nå eller over tid – hva passer for deg?

utvalg av mobiltelefoner
Når du skal kjøpe mobil fra Telenor finnes det to alternativer; du kan enten betale for mobilen med en gang, eller nedbetale den over tid med SWAP. Men hva er egentlig forskjellen utover betalingsmetoden og hvilket alternativ passer best for deg? Her er en kort guide.

Hvordan vil du betale?

  • Del opp betalingen med SWAP: Mobiler blir bare dyrere og dyrere. Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2376,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert.

  • Raskt oppgjør når du betaler for hele mobilen med en gang: Hvis du heller foretrekker å betale mobilen her og nå og bli ferdig med det er dette naturligvis også en mulighet. Skal du kjøpe mobil til noen andre, eller gi den bort som gave, er dette også en enkel løsning.

Er det viktig for deg med skjermforsikring?

  • Du får Skjermforsikring inkludert med SWAP: Det er irriterende lett å knuse mobilskjermen, og veldig dyrt å reparere. Eksempelvis vil reparasjon av knust skjerm på en iPhone kunne variere avhengig av modell og skadeomfang fra 1500,- til 8000,-. Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa! Det betyr at hvis uhellet er ute, og du mister mobilen din, får du en tilsvarende erstatningsmobil etter en virkedag – uansett hvor du er.

  • Når du betaler for mobilen med en gang kan du kjøpe skjermforsikring i tillegg: Betaler du for hele mobilen med en gang, er det ingen forsikring inkludert. Men som nevnt ovenfor, kan du få et veldig godt tilbud på skjermforsikring, samt at du har mulighet til å kjøpe Plussforsikring til den nye mobilen din – hvis du vil. Les mer om våre forsikringer

Hvor ofte bytter du mobil?

  • Alltid den nyeste modellen med SWAP: Hvis du ofte kjøper ny mobil, er SWAP uten tvil valget for deg. Da kan du nemlig bytte/swappe til ny mobil etter 12 måneder. Når du swapper slutter du bare å betale for din gamle mobil og starter en ny SWAP-avtale for den nye mobilen isteden.

  • Mobilen skal vare lenge: Hvis du ikke trenger det nyeste først, kan det å betale for mobilen med en gang være det beste for deg. Skal mobilen snart arves? Kanskje planlegger du å gi din gamle mobil til barna dine? Da er det lurt å ikke måtte vente i 24 måneder på at hele mobilen er betalt. Alle situasjoner er ulike, og det er viktig å sette seg inn i hva som passer for deg i forhold til forsikring, nedbetaling og behov.

Ingen binding

Forhåpentligvis er du nå litt klokere på hvilket alternativ som passer for deg. Husk at du må ha et Telenor-abonnement for å kunne kjøpe mobil med SWAP, men det er ingen binding og du kan bytte abonnement akkurat når du vil. Les mer om våre mobilabonnement