Mobilabonnement

Slik lager du fotobok av mobilbildene dine

Ikke la favorittminnene dine støve bort i kamerarullen, lag en fotobok til bokhyllen eller som gave til noen du er glad i!

Slik lager du fotobok

1. Print bilder

Gode minner er hovedingrediensen i en fotobok, så ta deg tid til å velge ut hvilke blinkskudd som skal være med. Når du har valgt ut bilder, kan du fremkalle de i en fotobutikk eller printe de ut selv.

Fotobok

2. Kjøp inn ingrediensene

Du vil trenge en blank notatbok med tykke ark, limstift, og tusjer. Se for deg et fargetema du ønsker at boken skal være i (svart og gull eller pastell f.eks) når du handler inn. Da vil sluttproduktet se mer gjennomført ut, hvis det er ønskelig. Det er jo litt sjarm i noe veldig hjemmelaget også.

Tips: Du kan også slå på stortromma med klistremerker, stensiler og glitter. Kun kreativiteten setter grenser!

3. Sett sammen fotoboken

Her kan det hjelpe å planlegge etter minnene. Sett for eksempel bilder fra samme tur inn på en side eller etter hverandre for å fortelle en historie. Fyll på med tekst og eventuelle klistremerker som står i stil med bildene. Fortsett til alle bildene har fått et hjem og voilà – du har laget en fotobok ut av mobilbildene dine!

Organiser bildene dine i Min Sky

Med mobilabonnement fra Telenor har du ubegrenset bildelagring i Min Sky inkludert. Da kan du blant annet redigere og organisere alle favorittminnene dine så de er klare for neste fotobok!

Er du under 30 får du i tillegg rabatt på mobilabonnementet ditt og mange andre fordeler inkludert.