Mobilabonnement

Slik får du ekstra data når du virkelig trenger det – uten ekstra kostnad

Trenger du ikke ubegrenset data året rundt, men gjerne noen uker? Da dekker Feriedata databehovet! Se om du kjenner deg igjen i disse 5 situasjonene.

Mor og datter bruker mobildata på en varm sommerdag

Mobilbruken øker gjerne i feriene – og med ubegrenset data trenger du ikke å tenke på hvor mye data du bruker. Du har jo alltid nok. Men det er jo ikke sikkert du har behov for ubegrenset data resten av året. Derfor har vi inkludert Feriedata i nye mobilabonnementet Optimal 10 GB.

Med Feriedata får du 100 GB ekstra data fem valgfrie uker i året – uten ekstra kostnad! Perfekt enten du er hjemme, på norgesferie eller hytta, i London eller Syden.

Her er 5 situasjoner hvor det er smart med Feriedata:

1. Hjemme

Når mange er hjemme samtidig og deler samme trådløse nett, er det ikke så dumt med litt ekstra data på mobilen. Da har du både ditt eget nett og all data du trenger til å streame alle seriene, filmene og idrettsarrangementene du har gledet deg til – uten at det går utover opplevelsen.

Og er det flott vær, kan du bare slå deg ned på balkongen eller terrassen og nyte solen og en god lydbok. Eller hvorfor ikke lytte til en morsom podkast mens du klipper plenen?

Person som sitter i en solstol på en strand

2. På tur

Selv om du ikke skal reise bort, finnes det garantert mange spennende ting å gjøre i nærområdet. Enten du tar en tur til stranden eller badeplassen, går tur i nærområdet, eller tar en dagstur er det godt å ha mobilen på lur.

Mobilen kan være en fin turvenn som hjelper dere med å finne veien og oppdage nye ting, lar dere dele bilder med venner og familie, og holder deg oppdatert på både nyheter og været – der du er.

Dette er Feriedta

 • 100 GB ekstra data som varer i maks 7 dager fra du aktiverer.

 • Feriedata er inkludert i mobilabonnementet Optimal 10 GB.

 • Du kan bruke Feriedata 5 ganger i løpet av 12 måneder, altså totalt 5 uker x 100 GB.

 • Du velger selv når du ønsker å bruke din Feriedata.

 • Feriedata aktiveres i Mitt Telenor eller på Mine sider.

3. På hytta

Mange nordmenn tar gjerne feriene på hytta (gjerne i akseptabel avstand til nærmeste strand, badeplass, fjell eller skiløype).

På perfekte feriedager bruker du kanskje ikke mobilen til annet enn å dele deilige bilder i sosiale medier, men så fort det blir en gråværsdag, er det mange som savner bredbåndet man har hjemme. Da er det deilig å sette seg i sofaen og streame en favorittfilm. Alt du trenger er dekning i verdensklasse og et mobilabonnement med nok data.

Gutt sitter på brygga og surfer på mobilen

4. På norgesferie

Mobilen kan være et nyttig verktøy på bilferie i Norge. Med Norges beste mobilnett og Feriedata kan du få hjelp med å finne frem, få lokale tips og streame både film, serier og fotballkamper – der du er.

Reiser du med barn, kan lange turer i en trang bil være en prøvelse for alle – men med nok data til de minste går alt mye lettere. Du kan nemlig enkelt dele din data med andre, slik at barna for eksempel kan se sine favorittserier på iPaden.

5. Når du krysser en grense

Mobilen er også en perfekt reisekamerat når dere er på sommerferie i utlandet.

Er du i EU, EØS og Storbritannia trenger du normalt ikke å bekymre deg for økte datakostnader. Her kan nemlig de fleste nordmenn bruke mobilabonnementet sitt akkurat som hjemme – uten å betale noe ekstra.

NB: Er du usikker på hva som gjelder for ditt abonnement? Sjekk med din mobiloperatør før du reiser. For deg med et Telenor-abonnement er det imidlertid ingen tvil – du kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS.

Det kanskje ikke er så dumt med litt ekstra Feriedata når du slapper av med podkast og surfing på stranden i Spania, skal finne frem i London, eller sjekker tilbud på handleturen i Sverige?

Ha en riktig god mobilferie!

Ubegrenset data med Telenor

 • Ubegrenset Multi: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 200 GB, 2 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.
  Ubegrenset Ekstra: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, 1 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.
  Ubegrenset Standard: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.
  Ubegrenset Start: Du får ubegrenset data med hastighet opptil 250 Mbit/s de første 100 GB og viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

 • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

 • Er dere to eller flere som har ubegrenset data i familien, får dere familierabatt.

 • Er du under 30 år får du aldersrabatt. Denne kan dog ikke kombineres med familierabatt.

Her kan du lese mer om abonnementene ›