Mobilabonnement

Er dette Norges største mobilabonnement?

Hvis du syns ubegrenset data er for mye, bør du slutte å lese nå.

Kvinne på trolltunga som har norges største mobilabonnement

Kort oppsummert

  • Vi har lansert et nytt mobilabonnement

  • Det gir deg 200 GB data med full hastighet – som det eneste mobilabonnementet for privatkunder i Norge

  • Abonnementet inneholder også 2 ekstra SIM-kort

Ubegrenset data – uten å miste farten

I de aller fleste abonnement med ubegrenset data på markedet i dag legges det på en hastighetsreduksjon etter 100 GB data. Du har med andre ord ubegrenset data, men det går saktere når du har brukt et bestemt antall gigabytes.

Med Ubegrenset Multi har du hele 200 GB data før hastigheten reduseres. Da beholder du 5G-hastigheten opptil 200 GB – som det eneste mobilabonnementet for privatkunder i hele Norge.

Og du! Du kan bruke den ubegrensede dataen i abonnementet ditt i hele EU og EØS. Ikke en dum investering når du er på reisefot.

Prøv Ubegrenset Multi i 2 måneder!

Lær mer

Databruk eksploderer

Vi har kommet en lang vei fra da vi tviholdt på mobildataen. Fredrik Hoel, lederen av mobil i privatmarkedet for Telenor, mener det er flere grunner til Nordmenn bruker mer data enn før.

Det er drevet av flere ting, nye databrukere, stadig flere datakrevende tjenester og at flere og flere velger et ubegrenset mobilabonnement. Folk tenker ikke så mye på dataforbruket sitt som før og har et mer avslappet forhold til det når de har ubegrenset data.

194 301 627

er cirka antallet gigabyte Telenor-kunder brukte i fjor. Det er en økning på hele 30 prosent fra året før!

 Hvorfor lanserer vi Ubegrenset Multi nå?

– Vi lanserer basert på at flere og flere av kundene våre ønsker å bruke mye data på flere enheter. Det er et voksende markedsbehov der flere ønsker ekstra SIM-kort å bruke til rutere, nettbrett og der smartklokker er i størst vekst.

Med Ubegrenset Multi får du ...

To ekstra SIM-kort så du kan være på nett med to ekstra enheter, f.eks. smartklokke, nettbrett eller ruter. Du velger selv om du vil ha Data-SIM, Tvilling-SIM eller en av hver.

Fredrik Hoel er stolt over å ha lansert kanskje Norges største mobilabonnement
Fredrik Hoel har både smartklokke med tvilling-SIM og laptop med data-SIM. Mon tro om Ubegrenset Multi er noe for ham?

Helt til slutt spør vi Fredrik: Hvis du titter inn i spåkula, hva tror du nordmenn vil bruke mest data på i fremtiden?  

– Jeg tror den store kategorien vil være underholdning. Lyd og bilde og spill er fortsatt det som nordmenn flest kommer til å bruke mest data på i ganske mange år fremover.

Og ikke nok med det ...

Når shopping, chatting, jobbing og deling av livene våre foregår på mobilen er det klart at man må beskytte seg mot trusler på nett. Derfor har Telenor-abonnement unike sikkerhetstjenester inkludert, og Ubegrenset Multi er ingen unntak.

Du får derfor:

Nettvern+, et kraftig sikkerhetsfilter – kun hos Telenor

Nettvern+ er et ekstra effektivt sikkerhetsfilter som stopper deg fra å gå inn på utrygge eller falske nettsider. Trykker du for eksempel på en lenke i det som ser ut som en troverdig SMS, blokkerer Nettvern+ siden dersom det er svindel eller virus.

Nummeroppslag med Se Hvem

Med appen Se Hvem kan du se hvem som ringer og om nummeret er potensiell svindel eller telefonsalg. Du kan enkelt reservere deg mot telefonsalg, gjøre nummeroppslag og mye mer.

Ubegrenset bildelagring i Min Sky

Med appen Min Sky får du ubegrenset og trygg lagring av bildene og videoene dine. Du kan redigere, organisere og dele bilder med familie og venner.

Hjelp ved netthets med Nettslett

Med tjenesten Nettslett kan du få psykologhjelp og advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets eller hvis noen sprer bilder av deg på nettet.