Få kontroll på hvem som kontakter deg

Har du et ubesvart anrop på telefonen, men er usikker på om du burde ringe opp igjen? Med Se Hvem vil du alltid ha kontroll på hvem som faktisk kontakter deg – inkludert potensiell svindel og telefonsalg.

To personer som ser på en mobil.

Vi har alle opplevd å motta et ubesvart anrop fra et nummer man aldri har sett før. Usikkerheten på hvem som skjuler seg bak kan gi en ubehagelig følelse. For hvem er det som faktisk har ringt? Er det noe viktig som har hendt – eller er det noen som forsøker å svindle deg?

Med Se Hvem hjelper vi deg med en litt tryggere telefonhverdag. Her får du mulighet til å slå opp alle numre i Norge, og få komplett kontaktinformasjon til den som har kontaktet deg.

Med mer informasjon kan du være trygg på at personen som gjemmer seg bak det ukjente nummeret faktisk er en sikker samtale.

Nå har også Se Hvem lansert en svindelvarsel-funksjon, som lar deg seg om et ukjent anrop er potensiell svindel eller telefonsalg – noe som gir enda et ekstra lag av trygghet.

Slik kommer du i gang med en tryggere telefonhverdag:

  • Last ned Se Hvem i App Store eller Google Play.

  • Har du iPhone? Gi appen tilgang til automatiske oppslag neste gang et ukjent nummer ringer. Gå til innstillinger, velg telefon, velg Identifisere og blokkere anrop og aktiver valget for Se Hvem.

Om Se Hvem

For deg som er Telenor-kunde er fullversjonen av Se Hvem inkludert ditt abonnement*, det inkluderer tjenesten Nummeroppslag. Alle andre kan prøve tjenesten gratis i én måned, og blir deretter belastet 49,– per md. Appen er gratis å laste ned i Google Play eller Appstore.

*Gjelder abonnement i salg, og for brukere over 13 år.