Mobiltelefoner

Her er de mest populære mobilene akkurat nå

Er du på jakt etter en ny mobil og trenger litt inspirasjon? Sjekk vår topp 10-liste over de mest solgte mobilene så langt i år og finn din favoritt.

Mobil

Er du usikker på hvilken mobil du skal velge? For å gjøre det litt enklere for deg å ta et valg, har vi laget en oversikt de 10 mest solgte mobilene i år. Populære mobiler er jo ikke ettertraktede uten grunn.

Her er Telenors topp 10-liste:

1. Apple iPhone 15 Pro

Helt på toppen av listen finner du Apple iPhone 15 Pro! iPhone 15 Pro sparer ikke på noe når det kommer til verken kraft eller design. Her kan du se hele vår test av de nyeste Apple-mobilene:

2. Samsung Galaxy S24 Ultra

En helt rå mobil. Ikke minst på grunn av de utrolige KI-nyhetene. Nyheten «Circle to Search with Google» gir deg for eksempel en helt ny måte å søke på nettet – via bilder eller videoer. Tegn en runding rundt noe du vil søke etter – og vips: Mobilen gir deg svar.

Er du for eksempel ute på handletur og har lyst til å se om den fine genseren er billigere andre steder? Eller lurer du på hvor du kan finne de fete solbrillene du ser i en Insta-video? Da tegner du en sirkel rundt det du vil søke på med fingeren – eller S Pen, som selvfølgelig følger med Galaxy S24 Ultra. Takket være Galaxy AI og kraften i mobilen, får du svar på sekundet.

3. Apple iPhone 15 Pro Max

På to av topplasseringene finner vi toppmodellene fra fjorårets iPhone-lansering - kanskje ikke så overraskende. Titan-kropp og action-knapp på Pro-modellene, store forbedringer over hele linja - og USB-C. Her får du fantastiske mobiler med enorme muligheter!

4. Apple iPhone 15

Fjorårets rimeligste iPhone-modell – med fantastisk kamera og USB-C, slik at du kan lade den med den samme kabelen som du bruker til stort sett alle andre dingser.

5. Apple iPhone 12

En moderne klassiker fra 2020, som fortsatt står seg godt – utmerket kamera, imponerende skjerm og hyggelig pris.

iPhone 12

6. Samsung Galaxy S24

Passer for deg som vil ha den nyeste Android-teknologien. Dette er også den rimeligste modellen fra Galaxy S24-serien.

7. Apple iPhone 14 Pro

Her får du et storslagent design kombinert med ypperlige funksjoner. Apple sin iPhone 14 Pro er en kraftig smarttelefon som gir deg uante muligheter for underholdning, arbeid og kreativitet.

8. Apple iPhone 14

Passer for deg som vil ha noe av det beste iPhone byr på til hverdagsbruk, uten at det må være siste toppmodell.

9. Apple iPhone 15 Plus

Nye mobiler fra Apple er alltid populært og iPhone 15-serien er intet unntak. Alle de fire modellene fra det siste iPhone-slippet er plassert på topplisten.

iPhone 15 Plus

10. Samsung Galaxy S24+

At mobiler drar nytte av KI-funksjoner til bilderedigering, er ikke noe nytt. Samsung Galaxy S24-mobilene tar dette til et nytt nivå. Du kan rett og slett gjøre mye mer – alt fra å flytte eller endre størrelse på objekter, til å fjerne dem helt. Resultatet blir bedre enn noensinne.

Med Samsungs nye mobiler kan du til og med fjerne speilbilde av deg selv hvis du tar bilde gjennom et vindu. Det blir ikke helt perfekt, men funker overraskende bra og kan redde mange fine bilder som ellers ville vært ødelagt.

Du finner alle mobilene i Telenors nettbutikk eller i din nærmeste Telenorbutikk.