Internett

Snø, ski og stabilt internett på hytta i vinter

Med Trådløst Bredbånd på hytta fra Telenor kan du enkelt kombinere aktive dager i naturen med lynraskt og stabilt internett innendørs.
mann sitter ute og surfer på internett på hytta i vinter

Vi nordmenn griper enhver mulighet til å komme oss bort fra hverdagen, og helgene på hytta – med deilig mat og drikke og kombinasjonen av friluftsliv på dagtid og innekos på kveldstid – er helt nødvendig for mange av oss når kulden setter inn. 

Men et nytt element er blitt en stadig viktigere del av hyttelivet de siste årene: Raskt og stabilt internett. For mange blir dette levert med Trådløst Bredbånd fra Telenor. Se våre hytteabonnement

Derfor bør du velge Trådløst Bredbånd

Trådløst Bredbånd blir levert inn i hytta gjennom et mobilnett i verdensklasse, og er ideelt i områder uten tilgang til Telenors fastnett. 

Ved hjelp av en antenne som festes på husveggen får du hastigheter opptil 100 Mbps (forutsetter 5G), og du trenger ikke grave noen kabel gjennom hytteeiendommen.  Montøren vår kontakter deg for å avtale tid for montering som er inkludert i prisen når du bestiller.

Du trenger ikke bekymre deg over å bruke opp datakvoten. Du kan strømme TV, spille spill og ha hjemmekontor uten å ofre kvoten en tanke.

Film, spill og hyttekontor

Det handler ikke bare om strømming av musikk, filmkvelder eller en spontan spillkveld venner imellom, mens vinden uler utenfor vinduet. 

Minst like viktig er muligheten til å kunne gjennomføre hyttekontor om det trengs. 

Trådløst Bredbånd

Å dra til hytta på torsdag og bruke den første delen av fredagen på jobb er blitt vanlig – ikke minst de siste par årene. 

Enten du må besvare mail, laste opp store filer eller være med på videokonferanse: Å være på et velfungerende nett når du jobber, gjør turen nedover bakken når du endelig har fri desto herligere.  

Dessuten vil et stabilt og raskt internett kanskje gjøre det mer lystbetont med hyttetur for barna, med behovene de har for strømming og spill over nett.

Bredbånd over Norges raskeste mobilnett

Trådløst Bredbånd er et raskt og stabilt bredbånd, levert over et mobilnett i verdensklasse. For sjette året på rad vinner vi tittelen «Norges raskeste mobilnett» som passer perfekt for deg med hytte uten tilgang til fibernett. 

Velger du å få internett på hytta gjennom Trådløst Bredbånd, sørger Telenor for installasjonen av en diskret utendørs antenne som monteres på husveggen. 

Antennen sørger for et sterkt og stabilt signal fra mobilnettet inn i hytta, og er også klargjort for 5G. Du trenger derfor ikke bytte utstyr når 5G-nettet blir tilgjengelig på hytta, hvis ikke det er tilgjengelig allerede.

Med ubegrenset data kan dere bruke nettet til alt dere vil, inkludert strømming av TV-serier og filmer.

Med Telenors nyeste ruter og Alltid WiFi vil du også være garantert nett i hele hytta.

I områder med 5G tilbyr Telenor hastigheter opptil 100 Mbps, og du kan strømme, bruke hyttekontor og surfe som normalt, uten å bekymre deg for datakvoten.

Les mer og bestill Trådløst Bredbånd på hytta

Vi kan også kontakte deg med et uforpliktende tilbud, dersom du ønsker det. Legg inn kontaktinfoen din i skjemaet vårt, så kontakter vi deg.

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q3-Q4 2023. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.