Internett

Slik blir hytta klar for sommeren

Våren er her og sommersesongen nærmer seg. Det betyr at det er tid for å åpne sommerhytta og gjøre seg klar for avslappende stunder, familiekos – og gode natur- og nettopplevelser. Her er sjekklisten.

Sommerhytta i sommerlandskap

Hytteåpningen før sommeren krever alltid litt planlegging og forberedelser. Kanskje er det noe som trenger å males eller pusses opp, gress som skal klippes, en båt som skal i sjøen, eller et tak som skal tettes?

Men husk også det litt mer «usynlige» – som bidrar til underholdning, avslapping og god stemning på sommerhytta: Et godt, stabilt og trygt bredbånd.

Dette er Trådløst Bredbånd fra Telenor

  • En like stabil og rask bredbåndsløsning som du er vant med hjemmefra – uten graving.

  • En diskret antenne monteres på hytteveggen av en profesjonell installatør.

  • Installatøren kobler antennen til Telenors mobilnett, og sørger for at du får optimal hastighet.

  • En kabel fra antennen inn i hytta til en trådløs ruter sikrer stabilt internett i hele hytta.

  • Bruk nettet som akkurat som hjemme – uten noen databegrensninger. 

Bestill Trådløst Bredbånd til sommerhytta >

En enkel sjekkliste for årets åpning av sommerhytta:

1. Først og fremst er det viktig å starte med en grundig inspeksjon av sommerhytta. Sjekk for eventuelle skader som kan ha oppstått i løpet av vinteren, inkludert lekkasjer, skadede vinduer eller dører, og problemer med rørsystemet.

2. Når du har sørget for at hytta er i god stand, er det på tide å friske opp interiøret. Rengjør grundig alle rom, fjern støv og luft ut hytta etter vinterens dvale. Ta også med sengetøy, håndklær og kjøkkenutstyr, slik at alt er klart for både eget bruk og eventuelle gjester.

3. I tillegg er det viktig å ha en pålitelig internettforbindelse, ikke minst for familier som ønsker å ha samme muligheter på sommerhytta som hjemme, med streaming av filmer, TV og serier, surfing og gaming – og alt annet du eller dere trenger internett til. Med et trygt og stabilt bredbånd kan du være sikker på å holde deg tilkoblet og underholdt gjennom hele oppholdet.

Fire grunner til å ha Trådløst Bredbånd på hytta ›

Når alt er klart og hytta er åpnet for sesongen, er det bare å nyte alt fra familiegrilling, strandturer, bærplukking til avslappende stunder i hengekøyen med favorittpodkasten – eller fotball-EM på PC’en.

Slik strømmer du sportsommeren 2024 > 

Ha en riktig god hyttesommer!