Derfor er stabilt WiFi viktigere enn noensinne

Hjemmekontor

Sliter du med dårlig eller manglende nett i deler av boligen din? Med Alltid WiFi er du garantert å få stabilt og godt nett i hver krik og krok hjemme. 

Vi blir mer og mer avhengig av et godt og stabilt internett hjemme. At kontoret for mange har blitt flyttet hjem, er sannsynligvis én viktig grunn. Men fritidssysler som seriefråtsing, filmkvelder og gaming er også viktige for å få hverdagen til å gå rundt.   

I tillegg kommer det hele tiden nye dataenheter og smarte dingser inn i livene våre – fra støvsugere til stereoanlegg – som kobles på og fungerer via nettverket hjemme.  

Alle disse tingene gjør det viktigere enn noensinne å være helt trygg på at nettet ikke svikter i det avgjørende øyeblikket. 

– Med Alltid WiFi kan du slappe av på at du skal få godt nett i hele boligen din, forklarer Clas Mehus, produktsjef i Telenor. 

Bestill Alltid WiFi

WiFi for alle behov

Alltid WiFi får du når du leier den nyeste WiFi Ruteren fra Telenor. Har du vanskelige dekningsforhold, kan du også leie en eller flere WiFi Forsterkere, som kommuniserer med hverandre og sørger for best mulig dekning i hjemmet ditt. 

Det er med andre ord slutt på at du skal slite med ustabile signaler på hjemmekontoret, eller at dere ikke skal kunne streame serier til hobbyrommet. 

Hvilket utstyr du trenger, avhenger av hvor stor boligen din er og hvordan den er konstruert.

Plassering av ruter

Men hvordan vet du om WiFi-dekningen er god nok? Clas Mehus poengterer at det ikke finnes ett fasitsvar på dette spørsmålet. 

– I utgangspunktet er jo dekningen akseptabel om du får brukt tjenestene du ønsker og dekket behovene du har på nettet. Sånn sett varierer hva som oppleves som god eller dårlig dekning veldig fra person til person. 

En pekepinn kan du få ved å prøve Telenors speedometer. Forsøk å ta testen i nærheten av ruteren din, og igjen i en helt annen ende av huset. Hvor stor er forskjellen?

Ruteren er nøkkelen

Merker du at nettet ditt bruker lang tid på oppgaver – eller i verste fall stopper helt opp – er ruteren det første du bør sjekke.

Står den optimalt plassert i boligen? Er den oppdatert for behovene du har? Trenger den selskap av en mesh-forsterker eller to?  

Telenors WiFi Ruter er designet av Snøhetta, og den er dermed skapt for å kunne stå fremme fremfor å gjemmes bort i skuffer og skap. Den byr på meget god dekning, og hvis du har en gammel ruter fra før, vil du merke forskjellen. 

– Det er en forskjell på de billigste og dyrere ruterne du finner i elektronikkbutikkene. Og en ruter som var på det jevne for fem år siden, er en dårlig ruter i dag. 

info icon

Med Alltid WiFi får du

  • Utstyr designet av Snøhetta

  • Mesh-løsning

  • Optimal WiFi-dekning i hele hjemmet

  • Smart WiFi - velger automatisk beste nett (2,4 og 5GHz)

  • Enkel oppkobling, enkelt å bruke

  • Eksperthjelp - uten ekstra kostnad

  • Fornøydhetsgaranti

Garantert fornøyd

Leier du Telenors nyeste WiFi-utstyr, får du som nevnt en garanti om at du vil bli fornøyd med dekningen i hele huset ditt.

Skulle du likevel fremdeles ikke være fornøyd, tilbyr Telenor deg muligheten til å sende tilbake utstyret – samt få tilbake det du har betalt i leie for inntil 60 dager. 

Tilgangen til eksperthjelp og fornøydhetsgarantien gjelder så lenge du leier utstyret fra Telenor. 

– Produktene våre har en programvare som gjør at det er mulig for oss å tilby en større grad av kundestøtte. Vi har spesielt gode verktøy for våre nye rutere, og det gjør at vi kan gå et steg lenger for å hjelpe deg om det skulle trengs, avslutter Clas Mehus 

Les mer og bestill her

Relaterte artikler

Se flere artikler