Bli med på utviklingen av Norges råeste tech-miljø!

Vi tror at Telenor IT akkurat nå er Norges kuleste sted å jobbe. Kanskje ikke om du er kokk. Men det er helt sant om du ønsker å jobbe med IT og teknologi i et selskap som har mot til å forandre.

Se alle mulighetene

Samfunnet forandrer seg. Og det skjer fort. Akselererende teknologiutvikling, demografiske endringer, nye behov - og stadig nye former for trusler gjør at også arbeidsplassene endrer seg. Dette tar vi på alvor.

Derfor har vi mot til å forandre Telenor. Vi har mot til å forandre måten vi jobber på. Vi bygger smidig team som jobber jobber raskt og som utfordrer etablerte sannheter. Telenor satser stort og både videreutvikle våre egne ansatte og ansette en rekke skarpe IT-folk i tiden som kommer. Har du det som skal til?

7 ting du ikke visste om Telenor


1. Telenor bygger Europas beste utviklerplattform

2. Vi ønsker fast ansatte i alle sentralle roller

3. Ansatte beskriver kulturen som inkluderende, omsorgsfull og raus

4. Vi er overbevist om at fremtiden er cloud native teknologi

5. Telenor har etiske hackere på jobb hver dag for å teste egne systemer

6. Vi ser på oss selv som Norges mest ambisiøse tech-selskap

7. Telenor har 158 millioner kunder og 14 000 ansatte i ni land

Som et av verdens eldste teleselskap har Telenor i snart 170 år knyttet Norge sammen, med telegraf- og telefontråder, radiobølger og fiber.

Reisen fra Telegrafverket til 5G er en ferd ingen andre selskaper i Norge er i nærheten av å ha opplevd.

Vi som jobber i Telenor Norge i dag er en del av denne reisen. Men med historien følger også et ansvar.

Software Engineering - med «prudence» for suksess

To utviklere bruker AI på jobb i Telenor
To utviklere på jobbe i Telenor

Akkurat nå revideres kartet. Vi står midt i et digitalt skifte som krever at Telenor gjør store endringer. Dette skjer nå.

IT er kjernen i alt vi driver med. Vi bygger kraftfulle team som jobber smidig og smart. Teamene er autonome og kryssfunksjonelle.

Gjennom høy faglig ekspertise, innovasjon og ny teknologi jobber vi fremoverlent med å utvikle de beste løsningene for interne og eksterne brukere.

Et brev til deg som er utvikler

Sentrale roller i fagsterke team

Vi tror oppriktig at Telenor IT akkurat nå er Norges råeste arbeidsplass for deg som vil være med på en tech-reise i norsk historie.

Vi er stolte av alle våre faglige eksperter, men vi trenger enda flere med på laget når vi nå bygger Telenor for fremtiden. Vi bygger nå nye tverrfaglige og smidige team med 6-9 personer.

Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å påvirke din egen jobbhverdag og akselerere digitaliseringen av Norge.

Du skal trives på jobb!

Som utvikler i Telenor blir du lyttet til, og du får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer.

I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.

Og så er det jo en bonus at Telenor tilbyr svært gode ordninger for pensjon og forsikring, fri både i jula og i påsken, digge kantiner, gode ordninger for trening, bedriftsidrettslag i alt fra yoga til golf - og firmahytter i hele landet!

Torbjørn Larsen

- Som utvikler hos oss skal du se blå himmel. Du jobber tett på business og målgrupper. Du vil oppleve å være en del av et team som utgjør en verdifull forskjell. Vi skal være best på state of the art software- og data engineering.

— Torbjørn Larsen, IT-direktør i Telenor Norge

Telenor skal ansatte Norges skarpeste IT-folk 

 • Lead Software Engineer

  I møte med det digitale skiftet trenger vi flere dyktige teknologer som evner å se det store bildet. Vi trenger deg som kan ta eierskap til hele prosessen og vise vei for andre i teamet. Som Lead Software Engineer vil du ta for deg alle deler fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps prinsipper - i et miljø der utstrakt bruk av skyteknologi, sikkerhet og personvern står i høysetet.

  🚩 Fornebu / Trondheim

  Les mer om stillingen og søk her

 • Seksjonsleder Data Collection Plattform

  Vi ser etter en ledestjerne med endringsmotor som er klar for den ultimate lederutfordringen. Vi ser etter deg som har teknologibakgrunn, ledererfaring og gjennomføringsevne. Du har noen tanker om hvordan du ville bygget en menneske- og fagkultur som både den erfarne og veldig ferske medarbeideren kan trives og vokse i.

  🚩 Fornebu

  Les mer om stillingen og søk her

 • Junior Security Developer

  Er du nysgjerrig og liker å finne ut av ting på egenhånd? Vil du eie dine egne løsninger fra start til slutt (fra prototyping, testing av hypoteser og feilsøking)? Du får muligheten til å jobbe med utfordrende og komplekse problemstillinger i et spennende teknisk miljø hvor drivkraft og innovasjon står sterkt!

  🚩 Fornebu

  Les mer om stillingen og søk her

 • System Expert Operate

  Vi utvikler, bygger, drifter og forvalter samfunnskritisk infrastruktur som spiller en avgjørende rolle i hverdagen til mer enn halve Norges befolkning. Til denne stillingen ser vi etter deg som har driftserfaring av applikasjoner/systemer på et Windows eller Linux basert kjøremiljø.

  🚩 Fornebu

  Les mer om stillingen og søk her / (eller bli kjent med stillingen gjennom å lytte til en podcast først)

Vi har mot til å forandre? Har du?