Bli med på utviklingen av Norges råeste tech-miljø!

Vi tror at Telenor IT akkurat nå er Norges kuleste sted å jobbe. Kanskje ikke om du er kokk. Men det er helt sant om du ønsker å jobbe med IT og teknologi i et selskap som har mot til å forandre.

Se alle mulighetene

Samfunnet forandrer seg. Og det skjer fort. Akselererende teknologiutvikling, demografiske endringer, nye behov - og stadig nye former for trusler gjør at også arbeidsplassene endrer seg. Dette tar vi på alvor.

Derfor har vi mot til å forandre Telenor. Vi har mot til å forandre måten vi jobber på. Vi bygger smidig team som jobber jobber raskt og som utfordrer etablerte sannheter. Telenor satser stort. Vi skal i løpet av året ansette 50 av Norges skarpeste IT-folk.

Har du det som skal til?

7 ting du ikke visste om Telenor


1. Telenor bygger Europas beste utviklerplattform

2. Vi ønsker fast ansatte i alle sentralle roller

3. Ansatte beskriver kulturen som inkluderende, omsorgsfull og raus

4. Vi er overbevist om at fremtiden er cloud native teknologi

5. Telenor har etiske hackere på jobb hver dag for å teste egne systemer

6. Vi ser på oss selv som Norges mest ambisiøse tech-selskap

7. Telenor har 158 millioner kunder og 14 000 ansatte i ni land

Som et av verdens eldste teleselskap har Telenor i snart 170 år knyttet Norge sammen, med telegraf- og telefontråder, radiobølger og fiber.

Reisen fra Telegrafverket til 5G er en ferd ingen andre selskaper i Norge er i nærheten av å ha opplevd.

Vi som jobber i Telenor Norge i dag er en del av denne reisen. Men med historien følger også et ansvar.

➡️ Software Engineering - med «prudence» for suksess

To utviklere bruker AI på jobb i Telenor
To utviklere på jobbe i Telenor

Akkurat nå revideres kartet. Vi står midt i et enormt digitalt skifte som krever at Telenor gjør store endringer. Dette skjer nå.

IT er kjernen i alt vi driver med. Vi bygger kraftfulle team som jobber smidig og smart. Teamene er autonome og kryssfunksjonelle.

Gjennom høy faglig ekspertise, innovasjon og ny teknologi jobber vi fremoverlent med å utvikle de beste løsningene for interne og eksterne brukere.

➡️ Et brev til deg som er utvikler fra Developer Experience-sjefen

Sentrale roller i fagsterke team

Vi tror oppriktig at Telenor IT akkurat nå er Norges råeste arbeidsplass for deg som vil være med på en tech-reise i norsk historie.

Vi er stolte av alle våre faglige eksperter, men vi trenger enda flere med på laget når vi nå bygger Telenor for fremtiden. Vi bygger nå nye tverrfaglige og smidige team med 6-9 personer.

Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å påvirke din egen jobbhverdag og akselerere digitaliseringen av Norge.

Du skal trives på jobb!

Som utvikler i Telenor blir du lyttet til, og du får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer.

I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.

Og så er det jo en bonus at Telenor tilbyr svært gode ordninger for pensjon og forsikring, fri både i jula og i påsken, digge kantiner, gode ordninger for trening, bedriftsidrettslag i alt fra yoga til golf - og firmahytter i hele landet!

Torbjørn Larsen

- Som utvikler hos oss skal du se blå himmel. Du jobber tett på business og målgrupper. Du vil oppleve å være en del av et team som utgjør en verdifull forskjell. Vi skal være best på state of the art software- og data engineering.

— Torbjørn Larsen, IT-direktør i Telenor Norge

Er du klar for en forandring? Lyst på en kopp ☕️ ?

Under finner du en oversikt over ledige stillinger Telenor. Men om du bare er litt nysgjerrig, så skal du slippe å lese masse. Legg igjen litt kjapp info om deg selv, så tar vi kontakt!

Telenor skal ansatte 50 av Norges skarpeste IT-folk i 2023

👨‍💻

Lead Software Engineer

Dette er stillingen for deg som trives med å vise vei for andre og som motiveres av å boltre deg tverrfaglig gjennom alt fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps prinsipper.

🚩 Fornebu / 🏡 Hytta

Les mer om stilliingen og søk her

👨‍💻

Security Engineer

Vi du bidra til å lage og implementere visjonen for innebygd sikkerhet (DevSecOps) i Telenors utviklingsmetodikk? Vi ser etter deg som vil bidra til å bygge sikkerhet inn i vår nye skyplattform. Vi ser etter deg som vil være med å skape en kultur der sikkerhet ikke er noe som legges på toppen av et produkt, men som er en del av ryggmargen.

🚩 Fornebu / 🏠 Hjemme hos deg

Les mer om stilliingen og søk her

👨‍💻

Penetrasjonstester

Har du lyst til å hacke Telenor? Bli en del av Team Security i Telenors IT-avdeling som består av en lead security engineer, to security engineers og seks penetrasjonstestere. Teamet har stor frihet i hvordan de løser oppgavene sine, og det er gode muligheter for å sette sitt eget preg på hvordan jobben gjøres.

🚩 Fornebu / ☕️ I kjellerstua

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Abuse Engineer

Er du vår nye Security Developer til SOC Data Collection Platforms og vårt anti-abuse system? Telenor SOC og CERT per i dag et av de største og mest spesialiserte operative sikkerhetsmiljøene i Norge og Norden. Vil du bli med på å i ivareta Telenors og Norges viktige infrastruktur?

🚩 Fornebu / 🍔 Der du trives best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Plattformutvikler (data)

Som Platform Engineer spiller du en helt sentral rolle i et av våre plattformteam. Developer Experience er en egen avdeling i Telenor som setter søkelys på utvikleropplevelsen, og vi bygger en plattform som fokuserer på automasjon, autonomi og selvbetjening. Er du klar for en sentral rolle i en avdeling som søker å jobbe innsiktsdrevet og agilt?

🚩 Fornebu / 💻 Der du sitter best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Plattformutvikler (Azure)

Developer Experience er en egen avdeling som har som mål å legge til rette for at våre utviklere skal kunne gjøre det de trenger uten involvering av en annen part. Vi pusher grenser på hva en State of the art utviklingsopplevelse er, og som Platform Engineer vil du spille en sentral rolle i det som ligger foran oss. Vi kan tilby et faglig sterkt team, full fleksibilitet og masse godt humør på jobb!

🚩 Fornebu / 🕺🏼 Der det passer deg

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Kubernetes Plattformutvikler

Har du har programmeringskompetanse og interesse for å bygge en plattform som kan benyttes av hundrevis av utvikl Har du erfaring med DevOps, Kubernetes, CI/CD og skytjenester? Du har kanskje jobbet som utvikler selv og ønsker nå å lage en best mulig plattform for å støtte effektiv applikasjonsutvikling. Vi er slett ikke opptatt av hvor du har lært dette, kun av hva du kan og at du har lyst til å bidra!

🚩 Fornebu / 🏡 På hytta

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Incident Coordinator

Telenor har et av de største og mest spesialiserte operative sikkerhetsmiljøene i Norge og Norden. Vi beskytter våre kunder, inkludert Telenor Norge AS og nasjonal kritisk EKOM-infrastruktur, mot spionasje og sabotasje fra blant annet nasjonalstaters offensive cyberkapasiteter. Ønsker du faglig og personlig utvikling, samt muligheten til å være med å bygge et svært kompetent og høyt presterende sikkerhetsmiljø med ambisjon om å bli best i verden på det vi driver med?

🚩 Fornebu / 🤘 Der du funker best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software Engineer - Trondheim

Du har programmeringskompetanse og interesse for å lære nye programmeringsspråk. Har du erfaring med Java, Kotlin eller .Net? Sky, Kubernetes eller DevOps? Er du modig nok til å stille spørsmål og utfordre oss når du mener at vi tenker i gamle mønstre? Er du klar for en sentral rolle i en avdeling som søker å jobbe innsiktsdrevet og agilt?

🚩 Trondheim / 🍔 Der du vil være

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software Developer - Trondheim

Som Software Developer hos oss vil du spille en sentral rolle inn i et av våre produktteam. Du bør brenne for faget ditt og være god til å samarbeide med andre på tvers av en rekke fagfelt. Du vil bidra inn i alle deler fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps prinsipper. Du vil jobbe tett med produkteiere, designere og utviklere på tvers av team. Du blir veiledet av andre utviklere, for å sammen lage applikasjoner som gjør en verdifull forskjell.

🚩 Trondheim / 🏡 Der du har det best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software engineer - frontend

IT Telenor Norge søker en erfaren senior frontend-utvikler med mot til å forandre. Vi leter etter deg som er opptatt av gode tekniske løsninger, samtidig som du har et fokus på sluttbrukers reise og opplevelse i webløsningene. Du vil bli gitt høy grad av tillit, og må kunne jobbe selvstendig, samtidig som du ikke er redd for å sparre med andre eller dele dine erfaringer.

🚩 Fornebu / 🙌 Der du trives

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software Developer - frontend

Er du en sulten og nysgjerrig frontend-utvikler klar for nye utfordringer? Har du mot til å forandre og utfordre? Har du lyst til å utvikle de beste kundeopplevelsene i et av landets sterkeste fagmiljø? Vi leter nå etter en frontend-utvikler som ønsker å bli en del av vårt sterke utviklermiljø. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett sammen med de beste utviklerne, både interne og eksterne, som gir store muligheter for å bygge egen kompetanse og erfaring.

🚩 Fornebu / 🚄 På toget

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

System Expert - Networking

Vil du jobbe med Norsk kritisk infrastruktur? Dersom du liker å snuse på noen teknologier, dykke dypt ned i andre, sveipe innom en tredje og gru-glede deg til du skal gi deg i kast med den fjerde ... så er det store sjanser for at du vil oppleve Telenor som en liten godtebutikk.

🚩 Fornebu / 🍭 Der godteri smaker best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Technical expert OTT Streaming

Telenor T-We er den største distributøren av tv og strømming i Norge. Som Technical Expert OTT Streaming vil du ha eierskap til at Telenors Origin og CDN tjenester skalerer og utvikles for å støtte nye teknologikrav for leveranse av video over internett til Telenors T-We kunder og til våre eksterne bedriftskunder.

🚩 Fornebu / 🏡 Hjemme hos deg

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

System Specialist APO

Telenor satser på og investerer mye i bredbånd og TV over fast aksess. Som Operations Specialist i Access Platform Operation vil du sammen med seksjonen ha en viktig rolle med ansvar for drift av Telenor Norges aksessnettplattformer på fastnett. Du vil blant annet utføre oppgaver innen drift og plan/utbygging, feilsøking, feilretting, planlagt arbeid samt deltagelse i større og mindre forbedringsprosjekter. 

🚩 Fornebu / 🌮 Der du jobber best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software Engineer - backend

Har du erfaring med Java og Spring Boot? ... og kanskje Docker, Kubernetes, Microsoft Azure / AKS? Som Software Engineer er du sentral i alle deler fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps-prinsipper.

🚩 Fornebu / ☕️ der du synes kaffen smaker best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software Developer backend

Er du en sulten og nysgjerrig backend-utvikler? Du er enten nyutdannet eller har noen års efaring og har et ønske om å jobbe smidig med utvikling etter DevOps-prinsipper. Mangler du formell utdannelse kan dette helt fint kompenseres med relevant erfaring samt vilje og evne til å lære – vi er ikke så veldig opptatt av hvor du har lært det du kan.

🚩 Fornebu / 🎧 Der du jobber best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Data Engineer GIS

God på kart? Vi søker en kart & geografi-interessert utvikler som ønsker å være med på å videreutvikle våre løsninger og tjenester innen GIS. Er det deg? Som GIS utvikler i Telenor jobber du i et agilt DEVOPS team og er involvert i hele prosessen fra behov hos tjeneste-eier i ulike forretningsområder til datainnsamling, lagring, eksponering av data gjennom API:er og bygge web-klient basert på API:ene.

🚩 Fornebu / 📍 Der du plasserer deg selv på kartet

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Data Engineer Digital Analytics

Som Analytics Architect innenfor Digital Insights området i Telenor vil du få mulighet til å jobbe med et av landets mest avanserte plattformer for datainnsamling og analyse. Du blir en del av seksjonen Applied Analytics som har ansvar for alle tekniske løsninger innen Analytics, AI og Robotics området. Du kommer inn i et sterkt fagmiljø hvor du både kan bidra og kanskje lære mye nytt.

🚩 Fornebu / 🐶 Der du trives

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Privacy Manager

I rollen som Privacy Manager vil du jobbe med spennende og viktige oppgaver i spenningsfeltet mellom IT og juss. Vi ser etter deg som er nysgjerrig på ny teknologi, er løsningsorientert og har kompetanse og erfaring fra personvernområdet

🚩 Fornebu / ⚽️ Der du spiller deg selv god

Les mer om stillingen og søk her

Vi har mot til å forandre? Har du?