Bli med på utviklingen av Norges råeste tech-miljø!

Vi tror at Telenor IT akkurat nå er Norges kuleste sted å jobbe. Kanskje ikke om du er kokk. Men det er helt sant om du ønsker å jobbe med IT og teknologi i et selskap som har mot til å forandre.

Se alle mulighetene

Samfunnet forandrer seg. Og det skjer fort. Akselererende teknologiutvikling, demografiske endringer, nye behov - og stadig nye former for trusler gjør at også arbeidsplassene endrer seg. Dette tar vi på alvor.

Derfor har vi mot til å forandre Telenor. Vi har mot til å forandre måten vi jobber på. Vi bygger smidig team som jobber jobber raskt og som utfordrer etablerte sannheter. Telenor satser stort. Vi skal i løpet av året ansette 50 av Norges skarpeste IT-folk.

Har du det som skal til?

7 ting du ikke visste om Telenor


1. Telenor bygger Europas beste utviklerplattform

2. Vi ønsker fast ansatte i alle sentralle roller

3. Ansatte beskriver kulturen som inkluderende, omsorgsfull og raus

4. Vi er overbevist om at fremtiden er cloud native teknologi

5. Telenor har etiske hackere på jobb hver dag for å teste egne systemer

6. Vi ser på oss selv som Norges mest ambisiøse tech-selskap

7. Telenor har 158 millioner kunder og 14 000 ansatte i ni land

Som et av verdens eldste teleselskap har Telenor i snart 170 år knyttet Norge sammen, med telegraf- og telefontråder, radiobølger og fiber.

Reisen fra Telegrafverket til 5G er en ferd ingen andre selskaper i Norge er i nærheten av å ha opplevd.

Vi som jobber i Telenor Norge i dag er en del av denne reisen. Men med historien følger også et ansvar.

➡️ Software Engineering - med «prudence» for suksess

To utviklere bruker AI på jobb i Telenor
To utviklere på jobbe i Telenor

Akkurat nå revideres kartet. Vi står midt i et enormt digitalt skifte som krever at Telenor gjør store endringer. Dette skjer nå.

IT er kjernen i alt vi driver med. Vi bygger kraftfulle team som jobber smidig og smart. Teamene er autonome og kryssfunksjonelle.

Gjennom høy faglig ekspertise, innovasjon og ny teknologi jobber vi fremoverlent med å utvikle de beste løsningene for interne og eksterne brukere.

➡️ Et brev til deg som er utvikler fra Developer Experience-sjefen

Sentrale roller i fagsterke team

Vi tror oppriktig at Telenor IT akkurat nå er Norges råeste arbeidsplass for deg som vil være med på en tech-reise i norsk historie.

Vi er stolte av alle våre faglige eksperter, men vi trenger enda flere med på laget når vi nå bygger Telenor for fremtiden. Vi bygger nå nye tverrfaglige og smidige team med 6-9 personer.

Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å påvirke din egen jobbhverdag og akselerere digitaliseringen av Norge.

Du skal trives på jobb!

Som utvikler i Telenor blir du lyttet til, og du får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer.

I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.

Og så er det jo en bonus at Telenor tilbyr svært gode ordninger for pensjon og forsikring, fri både i jula og i påsken, digge kantiner, gode ordninger for trening, bedriftsidrettslag i alt fra yoga til golf - og firmahytter i hele landet!

Torbjørn Larsen

- Som utvikler hos oss skal du se blå himmel. Du jobber tett på business og målgrupper. Du vil oppleve å være en del av et team som utgjør en verdifull forskjell. Vi skal være best på state of the art software- og data engineering.

— Torbjørn Larsen, IT-direktør i Telenor Norge

Er du klar for en forandring? Lyst på en kopp ☕️ ?

Under finner du en oversikt over ledige stillinger Telenor. Men om du bare er litt nysgjerrig, så skal du slippe å lese masse. Legg igjen litt kjapp info om deg selv, så tar vi kontakt!

Telenor skal ansatte 50 av Norges skarpeste IT-folk i 2023

👨‍💻

Lead Data Engineer

Trives du når du får være med å sette kurs og retning for arbeidet som skal gjøres? Telenor søker tre nye Lead Data Engineers. I denne rollen setter du standarden og følger opp hvordan kode skal utvikles og dokumenteres. Du fungerer også som rådgiver og mentor for andre utviklere og har det overordnede ansvaret for utvikling og modernisering av dataprodukter i ditt team.

I🚩 Fornebu / 🤩 Der du jobber best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Lead Software Engineer

I møte med det digitale skiftet trenger vi flere dyktige teknologer som evner å se det store bildet. Vi trenger deg som kan ta eierskap til hele prosessen og vise vei for andre i teamet. Som Lead Software Engineer vil du ta for deg alle deler fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps prinsipper - i et miljø der utstrakt bruk av skyteknologi, sikkerhet og personvern står i høysetet.

🚩 Fornebu / Trondheim

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Cloud Security Engineer

Telenor har i dag et av de største og mest spesialiserte sikkerhetsmiljøene i Norge som nå skal styrkes. Vi søker nå to nye kollegaer til vårt team innen Cloud Security. Vårt oppdrag er å bekjempe alvorlige digitale trusler mot Telenor og kundene våre.

I🚩 Fornebu / Grimstad / Der du bor

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software engineer backend

Er du en erfaren backend-utvikler med mot til å forandre? Telenor går gjennom en stor transformasjon der digitalisering og teknologiutvikling er nøkkelen til suksess. Vi søker deg som motiveres av å utvikle tjenester og produkter som gjør nordmenns digitale hverdag enklere, bedre og tryggere.

🚩 Fornebu / 🙌 Der du trives

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software developer

Operational Support Systems (OSS) er en IT-enhet i Teknologidivisjonen i Telenor Norge som har ansvar for alle sentrale nettnære IT-systemer. Vi søker nå etter flere utviklere (frontend/backend/fullstack). Både erfarne og nyutdannede, som vil være med å videreutvikle og vedlikeholde IT-systemer innenfor vårt område.

🚩 Fornebu / 🚄 På toget

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software engineer frontend

IT Telenor Norge søker en erfaren senior frontend-utvikler med mot til å forandre. Har du mot til å forandre og utfordre? Har du lyst til å utvikle de beste kundeopplevelsene i et av landets sterkeste fagmiljøer? Vi leter etter deg som er opptatt av gode tekniske løsninger, samtidig som du har et fokus på sluttbrukers reise og opplevelse i webløsningene.

I🚩 Fornebu / 💪 Der du føler deg best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Nettverkskonsulent - Lead Architect

Vil du være med å utvikle et av de største vekstområdene for Telenor? Telenor har en lang og stolt historie som ett av Norges sterkeste kompetansemiljøer innen nettverk og sikkerhet. Vi skal nå styrke dette og søker deg som har erfaring og kompetanse på nettverk og sikkerhet og fortrinnsvis god kjennskap til løsninger fra produsentene Fortinet og Cisco.

I🚩 Fornebu / Stavanger / Trondheim

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Plattformutvikler

Developer Experience er en egen avdeling i Telenor med fokus på utvikleropplevelsen. Vi har utviklet en egen plattform for automasjon, autonomi og selvbetjening. Nå ser vi etter deg som får gåsehud Kafka på stor skala, event-drevet arkitektur, Data Mesh, Public Cloud – Azure, GCP, AWS eller Infrastructure as Code - Terraform, Bicep ... eller kanskje bare noe av det!

I🚩 Fornebu / 👟 Der du plasserer skoene

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Software developer - teknisk avdeling

Teknisk avdeling i Telway består i dag av avdelingsleder, to softwareutviklere, en it-medarbeider og en systemingeniør. Nyutdannet eller noen årserfaring? Har du kjennskap til Node.Js og SQL?

I🚩 Drammen

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Nettverkskonsulent - Solution Architect

Som nettverkskonsulent i Telenor Business er du en del av Consulting-avdelingen i enheten Digital Platform. Her blir du del av et ledende fagmiljø hvor du som løsningsarkitekt sikrer at både kundesentrerte løsninger som lokalnettverk og WiFi, samt tjenestebaserte nettverk som SD-WAN fungerer i henhold til hver kundes behov.

I🚩 Fornebu / 🍔 Der du har det best

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Network Engineer

Synes du nettverk er spennende og liker du automasjon? Som Network Engineer i Telenor vil du jobbe i seksjonen Technical Service Production, som produserer tjenester innen LAN, WAN og WIFI til bedriftskunder.

I🚩 Fornebu / full fleksibilitet

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

DevOps Utvikler

Vi søker deg som motiveres av nettverk, automasjon og ny teknologi. Stillingen tilhører en avdeling som har ansvar for å drifte og forvalte nettverk for Telenors bedriftskunder så de får en enklere, bedre og tryggere digital hverdag. Du vil bli en del av et svært kunnskapsrikt team bestående av teknikere, utviklere, arkitekter og prosess-managere.  

I🚩 Fornebu / 🏠 Hytta

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Løsningsarkitekt

Er du løsningsarkitekt og vil være med på laget som beskytter Telenor, våre kunder og nasjonal kritisk infrastruktur mot kriminalitet, spionasje og sabotasje? Du bør ha høyere utdanning og relevant erfaring med informasjonssikkerhet, IT-sikkerhet og sikkerhetsverktøy. Du bør ha kjennskap til relevante rammeverk for sikkerhetsarkitektur, virksomhetsforståelse og evne til å anvende disse kontekstuelt.

I🚩 Fornebu / 🔒 Der du føler deg trygg

Les mer om stillingen og søk her

👨‍💻

Security Architect

Våger du å være sikkerhetsarkitekt i et av Norges fremste sikkerhetsmiljøer? Som sikkerhetsarkitekt er du en fagperson med dybdekunnskap som bidrar til å sikre velfungerende og framtidsrettede systemer og infrastruktur som brukes av vårt sikkerhetssenter for effektiv sikkerhetsovervåking, analyse og respons. Du er tett på teknologien og sikrer at vi er best i klassen i måten vi utvikler, drifter og forvalter nye og eksisterende systemer, applikasjoner, plattformer og infrastruktur. Du vil også være med å utforske nye teknologiske muligheter.    

I🚩 Fornebu / 🍩 Der du har det best

Les mer om stillingen og søk her

Vi har mot til å forandre? Har du?