Utgått modell

Denne mobilen er ikke lenger i vårt sortiment. Er du på jakt etter en ny iPhone? Her finner du din nye mobil

iPhone XS

Enda raskere Face ID, den smarteste kraftigste chipen i en smarttelefon og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone XS er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

xs

Super Retina

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Skjermstørrelsen er på 5,8 tommer, som kan sammenlignes med de tidligere Plus-modellene, men siden skjermen nå strekker seg lenger ut mot kantene, er mobilen mindre enn disse.

Avansert Face ID

Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smarttelefon noen gang. Og nå går det enda fortere.
xs

Banebrytende kamera

iPhone XS har dobbelt 12 MP kamera på baksiden og dobbelt så rask sensor. Bilder tatt i Portrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn. Du kan også justere dybde-skarpheten i portretter etter at bildet er tatt. En ny sensor gir både mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Intelligent A12 Bionic

Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon, med en ny generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrett­bilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

iPhone XS har 4G LTE Advanced for lynraske nedlastings­hastigheter. Og opptil 512 GB lagringsplass – det meste noen gang på en iPhone.

Egenskaper iPhone XS

Lyd: Støtter WiFi Tale og 4G Tale fra Telenor

Skjerm: 5,8 tommer OLED, HDR

Minne: 64GB, 256GB og 512GB

Farger: Gull, sølv, stellargrå

Kamera: Dobbelt 12 MP med vidvinkel og telelinse

Vekt: 177 gram

Sprut-, vann- og støvbestandig (IP68)

Prosessor: A12 Bionic-chip

Lås opp: Face ID

Lading: støtter trådløs lading, hurtiglading 30 min.