Utgått modell

Denne mobilen er ikke lenger i vårt sortiment. Er du på jakt etter en ny iPhone? Her finner du din nye mobil

iPhone XS Max

iPhone XS Max er utstyrt med den største skjermen på en iPhone noen gang. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem.

xs max

Super Retina

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone Xs Plus har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Skjermstørrelsen er på hele 6,5 tommer, den største skjermen på en iPhone noensinne, og skjermen strekker seg lenger ut mot kantene.

Avansert Face ID

Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smarttelefon noen gang. Og nå går det enda fortere.
xs max

Banebrytende kamera

iPhone Xs Max har dobbelt 12 MP kamera på baksiden og dobbelt så rask sensor. Bilder tatt i Portrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn. Du kan også justere dybde-skarpheten i portretter etter at bildet er tatt. En ny sensor gir både mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Intelligent A12 Bionic

Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon, med en ny generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrett­bilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

iPhone XS Max har 4G LTE Advanced for lynraske nedlastings­hastigheter. Og opptil 512 GB lagringsplass – det meste noen gang på en iPhone.

Egenskaper iPhone Xs Max

Lyd: støtter WiFi Tale og 4G Tale fra Telenor

Skjerm: 6,5 tommer OLED, HDR

Minne: 64GB, 256GB og 512GB

Farger: Gull, sølv, stellargrå

Kamera: Dobbelt 12 MP med vidvinkel og telelinse

Vekt: 208 gram

Sprut-, vann- og støvbestandig (IP68)

Prosessor: A12 Bionic-chip

Lås opp: Face ID

Lading: støtter trådløs lading, hurtiglading 30 min.