Utgått produkt

Denne mobilen er ikke lenger i vårt sortiment. Er du på jakt etter en ny iPhone? Her finner du din nye mobil

iPhone XR

Den mest avanserte LCD-skjermen. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne. Og et banebrytende kamerasystem. iPhone XR. Vakker uansett hvordan du ser på den.

iphone xr

Liquid Retina

Den nye skjermen på iPhone XR er bransjens mest avanserte LCD-skjerm. En innovativ løsning for bakbe­lysning gjør at den kan strekkes helt ut i hjørnene. Så det du får se, er naturtro farger fra kant til kant.

Avansert Face ID

Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansikts¬gjenkjenning i en smarttelefon noen gang. Og nå går det enda fortere.

Intelligent A12 Bionic

Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne, med en ny generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrettbilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

Banebrytende kamerasystem

Verdens mest popu­lære kamera markerer begynnelsen på en ny æra for fotografiet. Hvor en nyskapende bildesensor og en kraftigere Neural Engine i samspill hjelper deg å ta bilder slik du aldri har kunnet før.

Egenskaper iPhone XR

Lyd: støtter WiFi Tale og 4G Tale fra Telenor

Skjerm: 6,1 tommer Liquid Retina Display

Minne: 64GB, 128GB og 256GB

Farger: Svart, hvit, rød, gul, blå, korall

Kamera: 12 MP vidvinkel

Vekt: 193 gram

Sprut-, vann- og støvbestandig (IP67)

Prosessor: A12 Bionic-chip

Lås opp: Face ID

Lading: støtter trådløs lading, hurtiglading 30 min.