Utgått produkt

Denne mobilen er ikke lenger i vårt sortiment. Er du på jakt etter en ny iPhone? Her finner du din nye mobil

iPhone X

iPhone X skiller seg drastisk fra alt annet vi tidligere har sett. Ikke bare er skjermen og designet annerledes, denne mobilen er i tillegg proppfull av intelligent fremtidsteknologi.

Skjerm til sitt ytterste

På iPhone X er skjermen alt – en helt ny 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm som er trukket i en myk kurve helt ut i kantene av mobilen.

Den første OLED-skjermen som er god nok for iPhone, med naturtro, sterke farger inkludert helt svart samt høy lysstyrke.

I likhet med Apples siste Plus-modeller, er også iPhone X vann- og støvbestandig.

iphone x

Gjennombrudd i gjenkjenning

Den tradisjonelle hjem-knappen er fjernet og erstattet med intuitive navigasjons-bevegelser. Med bare et sveip fra bunnen kommer du deg til Hjem-skjermen. Med Apples nye Face ID, kan du bare ved et blikk åpne mobilen. Det betyr at du ikke lenger trenger å bruke fingeravtrykket for å åpne mobilen, med iPhone X er det ansiktet ditt som er ditt nye passord.

Kunsten å fotografere

Det nye TrueDepth-kamerasystemet består av avanserte kameraer og sensorer. Ingen tvil om at TrueDepth-kameraet åpner opp en ny verden av muligheter!

Ta ditt eget profesjonelle portrett med spennende dybdeeffekter. Velg mellom et naturliglys, studiolys, spisslys med dramatiske skyggeeffekter og sene lys som fokuserer på lyst ansikt mot en mørk bakgrunn.

iphone x

Trådløs lading

Endelig innfører også Apple trådløs lading, muliggjort blant annet av at alle de nye mobilene har en bakside av glass. Det er lett å lade trådløst. Har du en trådløs ladestasjon, trenger du bare å legge mobilen oppå, og den begynner å lade.

Egenskaper iPhone X

Lyd: støtter WiFi Tale og 4G Tale fra Telenor

Minne: 64GB og 256GB

Skjerm: 5,8 tommer Super Retina HD-skjerm

Vekt: 174 gram

Sprut-, vann- og støvbestandig

Prosessor: A11 Bionic-chip 64-bit

Kamera: 12 MP, ƒ/1,8-blenderåpning, ƒ/2,4-blenderåpning, dobbel optisk bildestabilisering

Optisk zoom: Dobbel optisk bildestabilisering, opptil 10x digital zoom

FaceTime HD-kamera

Face ID

Animoji

Touch ID

Lading: støtter trådløs lading (ladeplate ikke inkl.), hurtiglading 30 min.

Taletid: 21 timer

Farger: sølv, stellargrå