Utstyrt med en superkraftig chip. Et byks i batteritid. En rask 5G-forbindelse. Et kamera som stjeler showet. I en slitesterk og lommevennlig design på 4,7 tommer. Nå er den nye versjonen av populære iPhone SE her!

iPhone SE - ytelse i toppklasse

iphone SE

Visuell nytelse, fra innerst til ytterst. Krystallklar 4,7 tommers Retina HD-skjerm. Rask og sikker Touch ID. Vannbestandig ned til 1 meter i 30 minutter. I en slank og lett design.

iphone SE

5G nå på SE. Fra FaceTime-samtaler i HD til flerspillergaming på farten – alt går raskt og sømløst med 5G. Raskere nedlasting, strømming og gaming. Mindre venting. Mer moro.

iphone SE

Skapt for små uhell. Bedre beskyttelse ved fall. Bedre rustet mot hakk og riper. Tåler en støyt. Takket være en slitesterk design og supersolid glass, på både forsiden og baksiden.

iphone SE

Tåler en skvett. Takler søl fra kaffe, te og brus takket være enestående vannbestandighet – og er ikke fintfølende for støv, heller.

iphone SE

Kjærlighet ved første klikk. Still inn stilen du liker, og få den hver gang med Fotostiler. Og se blinkskuddene på en praktfull 4,7‑tommers skjerm. Automatiske bildejusteringer. Smart HDR 4 får alle deler av bildet – og alt du tar bilde av – til å se oppsiktsvekkende bra ut.

iphone SE

Hjemknappen du er vant til. Og glad i. Med Touch ID kan du raskt og enkelt låse opp telefonen, logge inn på apper eller betale for ting med fingeravtrykket ditt.

Kjøp iPhone med SWAP - fordelene er flere

Skjermforsikring

Du trenger ikke bekymre deg for knust mobil, skjermforsikring er alltid inkludert.

Plussforsikring

Skade, uhell  eller tyveri - nå får du også med vår plussforsikring i 2 måneder!

Betal 0,- i dag

Du betaler ingenting nå, men i stedet litt hver måned i to år.

Alltid ny mobil

Bytt til ny mobil hvert år - hvis du vil! Mobilen du leverer inn får nytt liv.
Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil