Dette er iPhone 14-serien

Her får du et storslagent design kombinert med ypperlige funksjoner. Apple har skapt en kraftig smarttelefon som gir deg uante muligheter for underholdning, arbeid og kreativitet. iPhone 14-serien gir deg det du vil ha og kjenner fra før - bare enda bedre og mer!

iPhone 14 Pro. Helt hinsides. Helt Pro.

iphone 14 pro

Oppdag Dynamic Island. Musikk, sportsresultater, telefon­samtaler og mye mer bobler opp fra Dynamic Island – uten å ta opp­merksom­heten fra det du driver med. Funksjonen er integrert i hele iOS – og fungerer med mange forskjellige apper. Den henter opp det du trenger, når du trenger det, helt sømløst.

iphone 14 pro

48 MP hovedkamera. Utrolige detaljer. Den avanserte Quad-pixel-sensoren på hoved­kameraet utnytter det beste av 48 mega­piksler ved å til­passe seg motivene dine. Nye Photonic Engine bevarer enda mer bildedata, slik at fargene blir mer lyssterke og naturtro, og slik at tekst­urer blir utrolig detaljerte – selv i svakt lys.

iphone 14 pro

Hjernen bak det hele. Nesten 16 milliarder transistorer gir bransje­ledende hastig­heter og effekt­ivitet. Avansert IPS gir krefter til den kreative fleksi­bili­teten som ligger i quad-piksel-sensoren, mens strømsparende effek­tivitet gjør at A16 Bionic kan jobbe med lynraske hastigheter lenger.

iphone 14 pro

Alltid på-skjerm. Få med deg alt som skjer, uten å løfte en finger. Med iOS16 kan du bare kaste et blikk på den låste skjermen – du trenger ikke trykke på den for å se widgetene du liker best. Super Retina XDR-skjermen er opptil dobbelt så lys­sterk i sollys, så all tekst står klart frem på skjermen – selv i direkte solskinn.

iPhone 14. Vidunderfull.

iphone 14

Stor og større. iPhone 14 Plus har 21 % mer skjerm, så den er superstor, men overraskende lett. Begge modellene har en fargesterk Super Retina XDR-skjerm. Og OLED-teknologi, slik at det hvite blir kritthvitt og det svarte blir virkelig svart.

iphone 14

Kamera på Pro-nivå- Bilder på wow-nivå. Nytt hovedkamera i proff­klassen med enda bedre bilde­behandling for å ta enda mer imponerende bilder uansett lysforhold – spesielt i svakt lys. Trykk på utløseren, så gjør Photonic Engine mer enn kameraet klarer på egen hånd, ved å bevare enda mer bildedata.

iphone 13

A15 Bionic-chip. Hurtig og utholdende. A15 Bionic-chipen med femkjerners GPU gir kraft til de nyeste funk­sjonene – og sørger for at spill og AR-apper føles helt søm­løse. Oppdatert intern design gir bedre varme­reduksjon, slik at du kan holde det gående lenger.

iphone 14

Personlig tilpasning. Ditt bilde. Din font. Dine widgeter. Din iPhone. Med iOS 16 kan du tilpasse låst skjerm på nye og morsom­me måter. Skap dybde i bildet for å få motivet til å skille seg ut. Følg med på aktivitets­ringene. Og få oppdateringer i sanntid fra favoritt­appene dine.

Kjøp iPhone 14 med SWAP - fordelene er flere

Skjermforsikring

Du trenger ikke bekymre deg for knust mobil, skjermforsikring er alltid inkludert.

Plussforsikring

Skade, uhell  eller tyveri - nå får du også med vår plussforsikring i 2 måneder!

Betal 0,- i dag

Du betaler ingenting nå, men i stedet litt hver måned i to år.

Alltid ny mobil

Bytt til ny mobil hvert år - hvis du vil! Mobilen du leverer inn får nytt liv.
Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil