iPhone 12 Pro - full fart fremover

A14 Bionic, den raskeste chipen i en smart­telefon. Og et avansert kamerasystem som tar foto­grafering under dårlige lysforhold til et nytt nivå – med enda større forbedringer på iPhone 12 Pro Max.

iphone 12 pro

Design og skjerm Design til sitt ytterste. Den beste skjermen på iPhone noensinne – med utrolig kontrast og enda bedre oppløsning. Med Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall.

iphone 12 pro

Trådløs tilkobling LTE opptil 2 Gbps. Last ned store filer, last opp bilder og strøm høykvalitetsvideoer raskere enn noen gang. Med flest LTE- og 5G-bånd er den også klar for superrask 5G.

iphone 12 pro

Chipen som gjør det umulige mulig Vi presenterer bransjens første 5-nanometers chip. Den gir bedre hastighet, mer kraft og høyere effektivitet.

iphone 12 pro

AR med lysets hastighet LiDAR skaper nøyaktige dybdekart på bare noen nanosekunder, slik at objektene plasseres umiddelbart og mer nøyaktig i AR-opplevelser.

iphone 12 pro

Avansert kamerasystem Nattmodus på ultravidvinkel- og vidvinkelkameraene, og enda bedre til å fange naturtro farger i svakt lys. Det nye vidvinkelkameraet fanger 27 prosent mer lys.

iphone 12 pro

60 ganger flere farger 10-bits HDR-opptak for enda mer naturtro video. Du kan enkelt redigere, se og dele videoer i Dolby Vision også.

iPhone 12 - du bare suser forbi

5G-fart. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon. OLED-helskjerm. Og nattmodus på alle kameraene.

iphone 12

Design og skjerm iPhone 12 har beste skjermen på iPhone noensinne – med utrolig kontrast og enda bedre oppløsning. Med Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall.

iphone 12

Øk farten med trådløs tilkobling LTE-hastigheter opptil 2 Gbps. Last ned serier, last opp bilder og strøm video i høy kvalitet – enda raskere. Og med flere LTE- og 5G-bånd enn noen annen smarttelefon er den også klar for superrask 5G.

iphone 12

Chipen som gjør det umulige mulig A14 Bionic er den raskeste chipen i en smarttelefon. Med 16-kjerners Neural Engine tar den seg av mange billioner operasjoner i sekundet. Og den er ekstremt effektiv, slik at batteriet til iPhone 12 varer enda lenger.

iphone 12

Dobbelt kamerasystem Dårlig lys gir gode muligheter. Med Nattmodus på alle kameraene til iPhone 12 blir bilder tatt i dårlig lys enda bedre – til og med selfier.

iphone 12

Skyt gode filmer i dårlig lys Med iPhone 12 kan du ta opp, redigere og spille av video i Dolby Vision. Bruk AirPlay til å strømme den til Apple TV eller en smart-TV.

Kjøp iPhone 12 med SWAP - fordelene er flere

Skjermforsikring

Du trenger ikke bekymre deg for knust mobil, skjermforsikring er alltid inkludert.

Plussforsikring

Skade, uhell  eller tyveri - nå får du også med vår plussforsikring i 2 måneder!

Betal 0,- i dag

Du betaler ingenting nå, men i stedet litt hver måned i to år.

Alltid ny mobil

Bytt til ny mobil hvert år - hvis du vil! Mobilen du leverer inn får nytt liv.
Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil