Dette er Pixel 8 og Pixel 8 Pro

Begge mobilene fra Google er utstyrt med fantastiske kameraer, avansert sikkerhet og et batteri som varer hele dagen.

Pixel 8: God på alt. Nyttig hele tiden.

Dette er Pixel 8. En hjelpsom telefon, utviklet av Google, med et fantastisk kamera, avansert sikkerhet og et batteri som varer hele dagen. Med Google AI kan du gjøre mer, enda raskere – for eksempel fikse bilder, filtrere anrop og få svar på spørsmål. Pixel 8 har også sikkerhetsfunksjoner som gjør at du kan føle deg tryggere i hverdagen.

pixel 8

En imponerende skjerm
Pixel-skjermen på 6,2 tommer har høy oppløsning, sterke farger og fantastisk detaljrikdom. Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz får du også jevnere gaming, navigering og bytting mellom apper.

Den mest lyssterke Pixel-skjermen så langt. Når det kommer til maksimal lysstyrke, leverer Pixel 8 på øverste hylle. Det betyr at du kan se skjermen tydelig, selv i direkte sollys.

Friskt og moderne design
Pixel 8 hever listen for vakkert design, med avrundede kanter, satengfinish og stilige farger. Og den er delvis laget med resirkulerte materialer.

Bestill i dag

Pixel 8 Pro: Det beste fra Google. Enda mer Pro.

Her er Pixel 8 Pro, den profesjonelle telefonen utviklet av Google. Den er elegant, sofistikert, kraftig og sikker. Med Google AI kan du gjøre mer, enda raskere. Systemet med tre kameraer har en egen telelinse med 5x zoom, forbedret autofokus og støtte for fotografering i full oppløsning med Pro controls. Og batteriet varer hele dagen og lader raskere enn noensinne.

pixel 8 pro

Fantastisk skjerm – tvers gjennom
Den oppslukende Pixel 8 Pro-skjermen på 6,7 tommer gjør alt skarpere, med levende og realistiske farger. Oppdateringsfrekvensen justerer seg intelligent mellom 1 og 120 Hz. Dette gir mer responsiv ytelse og bedre energieffektivitet.

Elegant og sofistikert
Pixel 8 Pro har det mest raffinerte utseende i Pixel-serien til nå, med polert aluminiumsramme og glatt, matt bakglass. Den leveres i elegante farger og er delvis laget av resirkulerte materialer.

Det beste Pixel-kameraet til nå
Pixel 8 Pro-kamerasystemet har oppdaterte kameraer med profesjonelle egenskaper, slik at du kan ta bedre bilder og skarpere selfier i dårlige lysforhold. Det har også Pixels beste zoom noensinne. Og de profesjonelle kontrollene gir tilgang til avanserte kamerainnstillinger og fotografering i full oppløsning.

Andre egenskaper Pixel 8 og 8 Pro

Kraften bak AI på Pixel
Google Tensor G3 er den hittil kraftigste Pixel-brikken. Den er spesialutviklet med Google AI for banebrytende bilde- og videofunksjoner og enda smartere hjelp i hverdagen. Og den gjør Pixel 8-serien lynrask og effektiv.

Et høyst pålitelig batteri som varer hele dagen
Det tilpassede Pixel-batteriet kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer – slik at du har batteristrøm når du trenger det som mest. Dessuten går ladingen av Pixel-batteriet raskere enn noensinne.

pixel 8 pro

Robust konstruksjon
Med en slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel 8 og 8 Pro tåle slag, vann og støv. I tillegg er de utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Fantastiske bilder og videoer – hele tiden
Pixel-kameraet er fullstendig oppgradert og har avansert bildebehandling som får frem levende farger og imponerende detaljer i alle slags lysforhold. Og med makrofokus kan også de minste motivene bli til spektakulære bilder.

Magisk viskelær. Med Magisk hviskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Få skarpere bilder. Med Google Foto-funksjonen for skarpere bilde kan du forbedre uklare bilder – nye eller gamle. Fjern uskarphet og visuell støy med bare noen få trykk, slik at bildet blir like klart og tydelig som selve øyeblikket.

Real Tone. Kameraet som får deg til å føle deg sett. Real Tone gjengir flere hudnyanser vakkert, realistisk og nøyaktig i bilder og videoer.

Tidsbesparende AI-funksjoner
Hør tydelig personen som ringer. Med enda bedre Klare samtaler reduserer Pixel bakgrunnsstøyen hos den rom ringer, og forsterker oppringerens stemme. Det gjør det enklere å høre vedkommende når hen er på et støyfullt sted.

Få ting unnagjort med Google-assistenten. Bare si «Hey Google» for å kontakte folk, administrere oppgaver, få svar på spørsmål, kontrollere telefonen og mye mer. Og få nyttig informasjon til rett tid.

Det du trenger, når du trenger det. Med Kort fortalt får du nyttig informasjon på låseskjermen. Se kommende aktiviteter, reiseoppdateringer, værvarsel mer mer.

Temperaturavlesninger, rett på telefonen. Med Pixel 8 Pro får du raskt temperaturen til en gjenstand eller et område ved hjelp av en skanner – sjekk drikkevarer, en varm panne med mer.

Pålitelig sikkerhet
Med Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine. Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde deg trygg på nett, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.

pixel 8

Nyttigere og sikrere over tid
Med Pixel 8-serien får du de nyeste OS- og sikkerhetsoppdateringene i 7 år. Flere ganger i året får du også programvareoppdateringer som inneholder nye og oppgraderte funksjoner. Og med sikkerhetsoppdateringer i 7 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine. Det betyr også at Pixel blir enda sikrere over tid.

Glem passordene dine. Pixel bidrar til enda bedre beskyttelse av informasjonen din med passnøkler – en enklere og sikrere metode for å logge på apper og nettsteder, motstandsdyktig mot nettfisking og databrudd.

Beskyttelse mot uønskede sporingsenheter. Med varsler og ukjente sporingsenheter får du beskjed hvis det viser seg at en ukjent Bluetooth-trådløs enhet beveger seg sammen med deg. Du får også hjelp til å finne enheten og deaktivere den.

Lås opp telefonen raskt. Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Oppdager bilulykker. Og ringer etter hjelp
Pixel er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å forberede deg og reagere i nødsituasjoner. Pixel kan automatisk registrere om du har vært i en alvorlig bilulykke. Hvis du ikke kan svare, kan Pixel ringe nødtjenestene for deg, oppgi posisjonen din for å tilkalle hjelp og varsle nødkontaktene dine.

Kjøp Pixel med SWAP

Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil >