Bli kjent med Pixel 7 og Pixel 7 Pro – Googles kraftigste og sikreste telefoner, med de hittil mest avanserte Pixel-kameraene.

Pixel 7: Kraftig og veldig nyttig

Med Google Tensor G2 er den rask og sikker, med utrolig batterilevetid og det avanserte Pixel-kameraet. Ta lekre og virkelighetstro bilder med Real Tone og imponerende video med Filmaktig uskarphet. Og med den Titan M2-sikkerhetsbrikken og et innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.

pixel 7
Bestill i dag

Flott design
Pixel 7 er elegant. Den har en overflate i matt aluminium og unike farger. Og den er laget med omtrent 19% resirkulerte materialer.

En drømmeskjerm
Pixel 7-skjermen er superskarp, med sterke og levende farger. Den høye oppdateringsfrekvensen gir også mer responsiv gaming og navigering. Skjermen er også ekstremt lyssterk og det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn, og ned i mørket.

Et avansert og allsidig kamera
Pixel 7-kameraet tar utrolige bilder og videoer med imponerende farger og detaljer. Og med Filmatisk uskarphet kan du lage videoer i kinokvalitet.

Klar, ferdig, action! Filmaktig uskarphet holder motivet i fokus og gjør bakgrunnen uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt. Hollywood neste.

Kom nært innpå – på lang avstand. Pixel 7-kameraet har høyoppløselig zoom, slik at du kan ta superskarpe nærbilder uten ekstra telelinse.

Pixel 7 Pro: Den profesjonelle Google-telefonen

Pixel 7 Pro er Googles mest komplette telefon. Med Google Tensor G2 er den rask og sikker, med en imponerende skjerm og utrolig batterilevetid. Det hittil beste Pixel-kameraet omfatter en telelinse og funksjoner på proffnivå – blant annet Makrofokus. Og med den Titan M2-sikkerhetsbrikken og et innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.

pixel 7 pro

Elegant og sofistikert
Pixel 7 Pro har det mest elegante designet til nå, med polert aluminium og moderne, elegante farger. Og den er laget med omtrent 19% resirkulerte materialer.

En skjerm med mange kvaliteter
Pixel 7 Pro-skjermen på 6,7 tommer Smooth Display gjør alt vakrere og mer oppslukende. Den justeres opptil 120 Hz, slik at ytelsen blir jevnere og mer responsiv. Skjermen er også ekstremt lyssterk og det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn, og ned i mørket.

Googles proffsystem med tre kameraer
Systemer med tre baksidekameraer på Pixel 7 Pro inneholder en telelinse med 5x zoom. Den oppgraderte ultravidvinkellinsen med autofokus støtter også makrofokus, hvor de minste detaljene gir fantastiske bilder – regndråper, snøflak, kronblader eller et gresstrå. Smått er storslått.

Klar, ferdig, action! Mer kunstneriske videoer. Filmaktig uskarphet holder motivet i fokus og gjør bakgrunnen uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt. Hollywood neste.

Zoooom. Pixel 7 Pro har en egen telelinse med 5x zoom og 30x høyoppløselig zoom for kvalitetsbilder på lang avstand.

Andre egenskaper Pixel 7 og 7 Pro

Hjernen i Pixel 7 og 7 Pro
Google Tensor G2 gjør Pixel 7-serien raskere, sikrere og mer effektiv. Den gir tilgang til enda flere nyttige funksjoner samt den hittil beste bilde- og videokvaliteten på Pixel.

Et batteri som setter standarden
Det tilpassede batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.

pixel 7

Finn ting raskere
Pixel søker raskt gjennom hele telefonen og nettet for å finne det du leter etter – enten det er en kontakt, app, skjermdump, innstilling eller noe annet.

Det du trenger, når du trenger det
Med Kort fortalt-funksjonen kan du se nyttig informasjon du trenger, når du trenger det – for eksempel en aktivitetspåminnelse eller ombordstigningskortet ditt på flyplassen.

Oversett språk i sanntid
Med Direkteoversetting kan du tolke samtaler ansikt til ansikt på 48 språk og oversette menyer med kameraet. Du kan også oversette meldinger i sanntid.

Jøss, for en bakgrunn
Bakgrunnen ser ut som om den spretter ut av telefonen. Med 3D-bakgrunner får bildene du velger for startskjermen mer dybde og bevegelse.

Enestående kamera
Fantastiske videoopptak. Kameraet tar opp video med sterkere og mer levende farger samt høyere kontrast. Det gjør landskapene mer storslåtte og øyeblikksbildene mer innlevende.

Real Tone gjengir flere hudtoner på en vakker og virkelighetstro måte i bilder, videoer og Meet-videosamtaler.

Selfier for alle. Med Trinnvis selfie kan personer med nedsatt synsevne ta enda bedre selfier. Ved hjelp av lyd og haptisk teknologi blir ansiktet veiledet inn i bildet.

Magisk viskelær
Med Magisk viskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Sikkerheten din ivaretas med Pixel
Pixel passer på deg med Personlig sikkerhet-appen. I nødssituasjoner kan Pixel automatisk ringe etter hjelp, dele posisjonen din eller ta opp video.

Sikkerhetssenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

pixel 7

Lås opp telefonen raskt
Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Ikke vær redd for sprut og søl
Med slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel takle både vann og støv. I tillegg har den ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Finn ut hvordan du sover
Pixel kan gi deg bedre forståelse av hva som påvirker søvnen din, for eksempel hosting, snorking eller bruk av telefonen når det er sengetid.

Kjøp Pixel med SWAP

Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil >