Mobiltelefoner

5G-mobiler

5G-nettet gir deg en raskere, mer stabil og sikrere oppkobling med uendelige muligheter. Vi har et stort utvalg 5G-telefoner for deg som vil utforske fremtidens mobilnett.

Mann med 5G-telefon

Du tror det går fort ... til du har prøvd 5G!

Selv om vi i dag har et 4G-nett som er et av verdens aller raskeste, vil 5G-nettet gi enda høyere hastigheter og bedre kapasitet. Du vil blant annet legge merke til forskjellen når du streamer film og video – og ved opp- og nedlasting av store filer.

Telenor ruller nå ut 5G for fullt, noe som betyr at stadig flere vil kunne glede seg over en ny mobilhverdag med 5G. Det er verdt å merke seg at 5G-mobiler også gir deg en mye bedre 4G-opplevelse, takket være moderniseringen av hele mobilnettet.

Slik kommer du i gang

For å benytte deg av 5G-nettet, trenger du en 5G-telefon som er klar for vårt nett og du må være på et sted hvor det er 5G.

Om du har et relativt nytt SIM-kort, trenger du ikke å bytte det. Du trenger heller ikke å endre Telenor-abonnementet ditt – mobilen vil automatisk koble seg til det nye 5G-nettet.

Sjekk hvor 5G allerede er på plass og utbyggingsplanene fremover

Lyst på en telefon som støtter 5G?

Vi har et stort utvalg 5G-telefoner som gir deg full tilgang til Telenors 5G-nett og morgendagens mobilmuligheter. La din neste mobil være en som kan ta i bruk det superraske 5G-nettet!