Data Rollover er inkludert i alle Original, Yng Goodies, U18-abonnement og i Mobilt Bredbånd. Du trenger heller ikke å gjøre noe for å få Data Rollover, tjenesten aktiveres automatisk. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen

rollover

Slik fungerer Data Rollover:

  • Dataen du ikke bruker opp av den inkluderte datamengden i abonnementet ditt eller faste datapakker vil automatisk rulles over til neste måned.

  • Du kan spare like mye som du har i abonnementet ditt. Har du 5 GB data inkludert, kan du i praksis få med opptil 5 GB til neste måned.

  • Maks dobbel datamengde. Du kan kun rulle over data fra en måned til påfølgende måned. Har du et abonnement på 5 GB kan du starte hver nye måned med maks 10 GB.

  • Gjelder alle Original/Yng/U18-abonnement og Mobilt Bredbånd. Gjelder ikke kontantkort og abonnement som ikke lenger er i salg, med unntak av Fleksi/Medium/Trygg/Frihet og Telenor nonstop home/roam.

Merk også at du får med deg dataen du har spart opp videre når du skifter abonnement, men du kan maks ta med deg like mye data som abonnementet ditt har inkludert. Hvis du skifter til et abonnement med mindre data inkludert, kan du derfor miste noe oppspart data ved første månedsskifte med det nye abonnementet. 

Prøv oss!

Er du ikke kunde, kan du nå prøve Telenor i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.

Velg abonnement