Slik får du tilgang til discovery+ Underholdning

  1. Legg til discovery + Underholdning på Mine sider

  2. Følg lenken for å opprette en brukerkonto til discovery+ og aktivere denne mot T-We

  3. Logg inn med brukernavn og passord første gang du tar i bruk tjenesten

Trenger du hjelp til legge til eller fjerne innhold på Mine sider? Her viser vi deg hvordan du velger kanaler og strømmetjenester inn i din T-We kanalpakke.

Hvor kan jeg bruke discovery+?

Tjenesten er tilgjengelig på T-We Boks II, men du kan også bruke den på PC, mobil eller nettbrett via discovery+ appen eller discoveryplus.no. Det er mulig å se discovery+ på inntil 3 ulike enheter samtidig.

NB! Det er ikke mulig å se discovery+ Underholdning via T-We appen eller på andre dekodere enn T-We Boks II

Opprett bruker med discovery+
Opprett brukerkonto hos Discovery: Etter å ha valgt strømmetjenesten inn i TV-pakken på Mine sider blir du tatt videre til registrering hos Discovery. Fyll inn e-postadresse, lag et passord og trykk "Registrer".
info icon

discovery + oppdatering

discovery+ har nylig lansert endringer på nettsiden og vil deretter fortløpende rulle ut endringer til mobil, nettbrett og Smart TV.

Disse oppdateringene vil også komme til din T-We Boks, men dette skjer først på begynnelsen av nyåret. Du vil derfor i en periode kunne oppleve at innholdet i favoritter og seerhistorikk eller "fortsett der du slapp" ikke er synkronisert på tvers av enheter.

Du kan lese mer om dette her:  Hva skjer med abonnementet mitt på Telenor T-We

Sport

discovery+ Sport er ikke inkludert i discovery+ Underholdning, og det er heller ikke mulig å oppgradere strømmetjenesten gjennom T-We. Dersom du senere finner ut at du ønsker tilgang til sport, må du bruke en annen konto for å bestille discovery+ Sport enn den du brukte da du aktiverte discovery+ Underholdning via T-We.

Hvordan får jeg tilgang til discovery+ Sport?

discovery+ Sport må bestilles direkte fra Discovery. Da trenger du ikke bruke 50 poeng i tillegg.

Har du discovery+ fra før? Bruk samme innlogging.

Hvis du har en brukerkonto hos Discovery kan du bruke samme innlogging hos oss. Velg "jeg har allerede en discovery+ konto" når du blir tatt videre til aktivering etter å ha lagt til discovery+ Underholdning på Mine sider.

Hvis du har et aktivt abonnement hos Discovery, må du huske å si dette opp etterpå slik at du ikke betaler for abonnementet i tillegg til å bruke poeng.

NB! Det er ikke mulig å oppgradere discovery+ abonnementet.

Du kan ikke lenger oppgradere abonnementet via Discovery når du aktiverer discovery+ Underholdning for T-We. Dette gjelder uansett om strømmetjenesten er aktiv i din kanalpakke eller ikke.

Husk å avslutte abonnementet du har hos Discovery for å unngå å betale i tillegg til å bruke poeng.

logg inn med eksisterende discovery+ bruker
Logg inn med en eksisterende discovery+ bruker: Når du trykker på "Jeg har allerede en discovery+ konto" vil du få opp dette bilde. Logg inn med brukernavn og passord eller bruk Facebook-innlogging.

Spørsmål og svar

?

Feilmelding: "Du har ikke tilgang til dette innholdet."

?

Hvorfor blir jeg bedt om å logge inn med Telenor ID?

?

Kan jeg se discovery+ Live?

?

Kan jeg bruke discovery+ appen på T-We boksen med en brukerkonto fra Discovery?