Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare – slik at du surfer enda tryggere. Les mer om Nettvern

Trenger du hjelp til å deaktivere eller aktivere Nettvern?

Sikkerhetspakke til pc

Alle kunder med Fiberbredbånd og Bredbånd har en sikkerhetspakke til pc fra enten Norton eller F-secure inkludert i abonnementet. Hvilken pakke du har avhenger av hvilket nett du er tilknyttet.

Du finner mer hjelp til de to sikkerhetspakkene nedenfor.

Vet du ikke hvilken sikkerhetspakke du har?

For å finne ut hvilken pakke du har, må du logge inn på Mine sider. Velg Internett og TV, og deretter Administrere ditt bredbåndsabonnement. Sikkerhetspakken finner du under Mine bredbåndstjenester med informasjon om hvordan du laster ned og installerer.

Logg inn på Mine sider og last ned

Andre sikkerhetstjenester

i

Filter mot barneovergrep

Barnepornofilter hindrer tilgang til internettbilder som viser seksuelle overgrep mot barn, uten å utøve noen form for generell overvåking. Filteret ligger sentralt i selve Telenors nett, og gjelder for alle Telenors kunder uavhengig om du surfer på nettet via en datamaskin, et nettbrett eller på mobilen. Les mer om filteret her.