Med Domene fra Telenor får du ikke bare et godt og beskrivende domenenavn, men også et produkt hvor sikkerheten er svært godt ivaretatt. Med Telenors lange erfaring i å overvåke og sikre telenettet – noe som har gjort det til et stabilt og sikkert nett for kommunikasjon – ligger sikkerheten i vår domene-tjeneste på telekom-standard.

Sjekk om domenet er ledig

Hvorfor Domene fra Telenor

Bedre sikkerhet
Bedre sikkerhet

Bedre sikkerhet

Telenors sikkerhetsmiljø er ledende i Norge. Våre DNS-tjenere (Domain Name System) driftes av sikkerhetsklarert personell i våre telekom-driftssentre som har klasseledende sikkerhet.

DNS er helt nødvendig for internett, men det har noen sårbarheter. Et skremmende, men mulig scenario er at hackere manipulerer DNS og leder nettlesere til feil adresse og falske nettsteder. Besøkende til et slikt falskt nettsted, for eksempel en nettbutikk, kan da bli lurt til å oppgi brukernavn, passord og kredittkortnummer som blir direkte tilgjengelig for hackeren.

Telenors stopper hackere ved å bruke krypterte koder (DNSSEC) som sikrer at besøkende faktisk kommer til rett nettsted; til ditt nettsted.

Oppetid og pålitelighet
Oppetid og pålitelighet

Oppetid og pålitelighet

Hos Telenor er nettstedet ditt alltid tilgjengelig. Dine DNS-oppføringer er distribuert på flere servere. I telekom er standard oppetid på 99,999%. Vi har den samme standarden med vår DNS-løsning.

Selvbetjening
Selvbetjening

Selvbetjening

Vår intuitive selvbetjeningsløsning gjør det enkelt å administrere DNS og gjøre oppdateringer. Innlogging er sikret med tofaktor-autentisering.

Support
Support

Support

Hvis du trenger hjelp til å gjøre DNS-endringer er våre spesialister tilgjengelige for å hjelpe deg.

E-post for ditt domene

Domenenavnet sikrer synlighet på nett både gjennom bedriftens personlige e-postadresser. Microsoft Office 365 e-post for ditt domene får du levert av Telenor.

Hva er DNS og hvorfor trenger jeg det?

Hvert domenenavn på internett representeres som en nummerserie, en IP-adresse. Når du skriver et domenenavn i nettleseren din kobles denne mot IP-adressen som brukes for nettsiden. Koblingen mellom domenenavn og IP-adresse gjøres av en domenenavnserver (DNS) som er autorisert til svare på forespørselen.

Det er flere tjenester som også avhenger av DNS, blant annet e-post når domenet brukes til foretakets e-postkonto. DNS-tjenesten er derfor kritisk for at dine tjenester skal fungere på internett. Uten DNS vil tjenestene ikke være tilgjengelige.

Bestill nytt domene

Her kan du bestille et nytt domene. Du vil motta en bekreftelse når domenet har blitt registrert på din bedrift.

Bestill her