Priser til og fra utlandet

Her finner du priser på å ringe til utlandet fra Norge og hva det koster når du ringer fra utlandet til Norge, i tillegg til priser på databruk.

Nyttig å vite om utlandspriser

i

Dette koster det å ringe hjem til Norge når du er i EU/EØS

Er du i EU/EØS og ringer til et norsk nummer, uavhengig av hvor denne personen befinner seg, så går det av dine inkluderte minutter.

i

Dette koster det å bruke telefonen i utlandet

  • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer innen EU/EØS, (f.eks ringe taxi når du er på ferie), så går dette av dine inkluderte minutter, dvs du betaler ikke noe ekstra. Kunder med begrenset inkluderte minutter betaler ordinær takst etter oppbrukte inkludert mengde.

  • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer utenfor EU/EØS så takseres dette som om du var hjemme i Norge og ringte til utlandet. Se utlandspriser i fanen Til utlandet.

  • Er du utenfor EU/EØS gjelder prisene i fanen I utlandet for det respektive land.

i

Land som inngår i EU/EØS

Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

Andre destinasjoner med EU-priser: Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, La Desirade, La Reunion, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Mayotte, Saint Barthelemy, San Marino, Storbritannia og St.Martin (FR).

i

Datakontroll Utland

  • Skal du til utlandet har alle med et abonnement fra oss Datakontroll Utland, som hjelper deg å holde kontroll over datakostnadene når du er i utlandet.

  • Du mottar SMS-varsling og blir stoppet fra å bruke mer data når du overskrider beløpsgrensen som er satt på ditt abonnement.

  • Datakontroll Utland blir aktivert straks du begynner å bruke data i utlandet, fra mobil eller Mobilt Bredbånd.