Woman drinking coffee and surfing on a computer

Webinar: Digital trygghetsalarm og smart bruk av sensorer

Digital trygghetsalarm med en bærbar alarmknapp er utbredt og vanlig, men hva finnes av potensiale og muligheter i slike tjenester i dag?

Visste du for eksempel at man enkelt kan få varsel om tjenestemottaker ikke har husket å ta på seg den bærbare alarmknappen. At dørsensoren kan sende varsel kun når tjenestemottaker går ut og ikke bare når døren åpnes. Eller lurer du kanskje på hvilke sensorer som er utbredt i Norge og hva som gjøres ellers i Europa? Vi deler våre erfaringer fra Norge og resten av Europa med deg.I dette webinaret får du innblikk i de utallige mulighetene som finnes i dagens digitale trygghetsalarmer med tilhørende sensorer, som enkelt kan trygge tjenestemottakers hverdag.

Webinaret passer for: Beslutningstagere, ledere, helsepersonell, teknikere i kommunal helse- og omsorgstjeneste. Samt ansatte i offentlig sektor som jobber med velferdsteknologi og e-helseløsninger innen kommunal sektor.

Dato & tidspunkt: 6. september, kl. 10:00-10:45.Påmeldte vil bli tilsendt en link dagen før webinaret. Webinaret krever ingen pålogging.