Våre løsninger hjelper bedrifter som ikke er så gode på IT selv, slik at de kan konsentrere seg om å være best på det de skal være gode på. Så fikser vi det tekniske.

IT-løsninger for bedrifter

Flere av våre produkter og tjenester er som skapt for deg som driver butikk og jobber innenfor varehandelen.

Datasenter

Datasenter

Ved å legge til flere noder med både prosesserings- og lagringskapasitet kan de justeres nær det uendelige, så lenge nettverket lar seg utvide. Du får enkelt kontroll på egne data ved å sentralisere data- og nettverksutstyr.

Fra en blomsterbutikk

Drift og Support

For mange bedrifter og organisasjoner er det kostbart å bygge nok kompetanse på alle fagområder innen IKT. Mange velger derfor å samle kompetansebygging rundt noen områder/applikasjoner og sette ut drift av løsningene. 

Betaling i butikk

Trådløst nettverk

Behovet for trådløs kommunikasjon og mobilitetsløsninger gjør at den trådløse infrastrukturen blir virksomhetskritisk i mange organisasjoner. I en hverdag preget av mobile enheter, må det trådløse nettet være både raskt og stabilt.

Bilde

Rådgivning

Vi kan bistå med å ta de riktige teknologivalgene, utvikle strategier og utføre teknisk design. Vi kan også ta på oss videre drift, implementering, og stiller gjerne med noen som kan ta ansvaret for å koordinere og lede prosjekter.