Digitalisering

5 tips til en mer effektiv arbeidsdag med Telefoni i Teams

Telefoni i Teams er ikke bare en tjeneste som lar deg ringe fra PC-en – den kan også forenkle arbeidsdagen din på flere måter.

Effektiv arbeidsdag med Telefoni i Teams

Bruker du både telefon og PC i jobben? Da er sjansen stor for at du kan kutte mye ekstraarbeid ved å gjøre mobilen til en integrert del av Microsoft Teams.

Visste du for eksempel at du kan få viktige telefonsamtaler automatisk omgjort til tekst etter at du har lagt på? Dermed slipper du å tenke på å skrive notater underveis eller at viktige detaljer blir glemt.

Slik fungerer det

Telefoni i Teams er en skybasert og komplett telefoniløsning som gjør at du kan bruke Teams til å ringe og motta telefonsamtaler fra alle – ikke bare andre Teams-brukere. 

Det betyr at du får samlet all kommunikasjon på ett sted, og at du kan benytte deg av praktiske Teams-funksjoner til helt vanlige telefonsamtaler. 

Telefoni i Teams fungerer med andre ord både som en backup for mobilen på PC-en din, og som et effektivt verktøy som hjelper deg med å spare tid.

Vil du vite mer om Telefoni i Teams?
Ring kostnadsfritt til mobil- og fastnummer direkte fra Teams-appen – også fra utlandet.
SAMLET: Samle alt av kommunikasjon på ett sted, så har du alltid all informasjon lett tilgjengelig når du må ta en viktig samtale.
Slik sparer du tid med Telefoni i Teams
 1. Samle all kommunikasjon i ett verktøy: Med Microsoft Teams kan du nå alle andre Teams-brukere når de er pålogget. Med Telefoni i Teams i tillegg kan du nå alle kontaktene dine til enhver tid – samtidig som at alle kan nå deg i Teams.   

 2. Dropp unødvendige oppfølgingsmøter: Ring opp folk direkte fra videomøtet ditt. Dermed kan du umiddelbart få viktige innspill og avklaringer raskt og enkelt, uten unødvendige omveier via oppfølgingsmøter og lange mailtråder.

 3. Kutt unødvendig referat- og notatskriving: Unngå distraherende notatskriving under viktige telefonsamtaler og å bruke unødvendig tid på referater i etterkant. Med tale-til-tekst-funksjonen i Office kan du få hele samtalen ferdig transkribert i Word, umiddelbart etter at du legger på.

 4. Unngå å lete etter informasjon som flyter: Samle alt av samtalehistorikk, referater og delte dokumenter der du jobber. Dermed har du all informasjon på ett sted, så du slipper å lete i ulike kanaler og logger – og å risikere at viktige detaljer blir glemt.

 5. Unngå å bli utilgjengelig uten mobil: Ring alle fra PC-en din, selv om du ikke har mobilen i nærheten. Alle kan også nå deg, selv om du har mistet mobilen eller et sted uten dekning. Dermed slipper både du og andre unødvendig venting. 

Unngå unødvendige omveier

Ved å samle de viktigste Office-tjenestene – så du kan jobbe, sende e-post, chatte, delta i videomøter og dele dokumenter i samme grensesnitt – har Teams bidratt til å gjøre arbeidsflyten mer effektiv og oversiktlig for millioner av bedrifter.

For mange foregår likevel mye viktig kommunikasjon via telefon. Enten fordi du må nå eller være tilgjengelig for noen som ikke bruker Teams, eller fordi det rett og slett bare er enklere å ringe noen ganger.

Med Telefoni i Teams kan du enkelt unngå vekslingen mellom PC og mobil når du jobber, noe som betyr at du også fjerner en rekke unødvendige omveier.

Bare tenk deg om: 

 • Du sitter i et videomøte og trenger innspill fra en håndverker: I stedet for å avslutte møtet, ringe håndverkeren og deretter kalle inn til et nytt møte, kan du enkelt ringe fra møtet og få viktige avklaringer på direkten – selv om håndverkeren er på farten.

 • Eller at du blir oppringt av en kunde på mobilen: I stedet for å bruke tid på å lete fram informasjonen du trenger på PC-en underveis, kan du motta samtalen i Teams, hvor du har all tidligere korrespondanse tilgjengelig med et tastetrykk. 

Ring kostnadsfritt til mobil- og fastnummer direkte fra Teams-appen – også fra utlandet.
FLEKSIBELT I FARTA: Ring kostnadsfritt til mobil- og fastnummer direkte fra Teams-appen – også fra utlandet.

Til sammen kan slike situasjoner spare deg og de ansatte for mye unødvendig tidsbruk gjennom en arbeidsuke. Kort fortalt blir du mer effektiv og tilgjengelig.

Slik fungerer Telefoni i Teams i praksis:

Dette får du med Telefoni i Teams fra Telenor:
 • En trygg og sikker telefoniløsning fra Telenor, integrert i Teams

 • Enkel administrering med en egen ServicePortal

 • God integrasjon med Mobilt Bedriftsnett fra Telenor

 • Full nordisk løsning, i tillegg til mulighet for global løsning

 • Mulighet for å integrere både mobil og fastnummer

Kan tilpasses din bedrift og dine behov

Telefoni i Teams passer for både små og store virksomheter, og du kan abonnere på tjenesten uten at det krever noen form for lokal installasjon.

Etableringen foregår ved hjelp av noen tastetrykk, og du velger selv om alle eller bare enkelte i virksomheten skal ha tilgang til Telefoni i Teams.

Du velger også selv om du vil integrere mobil, fasttelefon eller begge – eller om du vil erstatte tradisjonelle telefoniløsninger og integrere alt i IT-systemet i bedriften.

Tjenesten er integrert med Mobilt Bedriftsnett og gir en god, sikker og redundant løsning for telefoni.

Ønsker du mer informasjon om Telefoni i Teams? Kontakt oss! 

Else Karin Uggedal, ansvarlig for Telenor Norges samhandlingsløsninger.
– ORDNER ALT: – Ved å samle alle tjenester i én flate blir arbeidsdagen mye enklere. Vi ordner alt for deg, og du kan abonnere på tjenesten uten behov for lokal installasjon i bedriften, sier Else Karin Uggedal, ansvarlig for Telenor Norges samhandlingsløsninger.