Hva koster det med SWAP?

SWAP

Med SWAP trenger du ikke å betale noe idet du kjøper deg en ny mobil. Du får i stedet en fast, rentefri månedspris å forholde deg til og nedbetaler så mobilen over 24 måneder.

Del opp betalingen

Mobiltelefoner blir stadig mer avanserte. De har blitt dyrere å kjøpe og ikke minst reparere. Kjøper du mobil med SWAP slipper du et stort engangsbeløp, men betaler heller en fast månedspris i to år. Skjermforsikring er også alltid inkludert.

Kom i gang med SWAP:

 • Velg den mobilen du ønsker deg.

 • Velg det abonnementet du vil ha. Du står fritt til å endre abonnement når du vil, det er ingen bindingstid på mobilabonnementet.

 • Du betaler ingenting når du kjøper mobilen, men inngår en avtale om å nedbetale mobilen over 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring og rett til å bytte mobil årlig inkludert.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Når det har gått 12 - 24 måneder kan du bytte inn den gamle mobilen din, og starte på en ny SWAP-avtale. Når du leverer inn den gamle mobilen slettes utestående beløp opptil 12 måneder. Det er også fullt mulig å swappe til en nyere mobil før det har gått 12 måneder, ved at du betaler resterende nedbetalinger opptil 12 måneder. Beholder du mobilen uten å bytte den inn frem til den er ferdig nedbetalt, er den din.

SWAP kan du kjøpe i nettbutikken, i Telenorbutikken, Elkjøp eller Power og via kundeservice.

Utvalgte modeller

 • ikon
  60 dager åpent kjøp på mobil
 • ikon
  Fri frakt og retur
 • ikon
  Rask levering

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text