Nyhetene er fullspekket med AI

Samsung Galaxy Z Flip6 og Z Fold6 gir deg det beste av to verdener. Med smarte AI-funksjoner, nytt design og oppgradert kamera, endrer Galaxy Z Flip6 og Z Fold6 hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. Ikke nok med det, Galaxy AI får du også i nyhetene Galaxy Watch7 og Galaxy Watch Ultra samt i Galaxy Buds3 og Galaxy Buds3 Pro.

Opplev Galaxy AI med Galaxy Z Flip6 og Z Fold6

Søk med en sirkelbevegelse. Takket være Circle to Search with Google kan du finne svar på alt du vil vite om den nye vesken du ønsker deg. Sirkle inn objektet med en finger i bildet eller videoen, så finner mobilen det du leter etter.

På tide å bryte språkbarrieren. Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.

Din personlige sekretær. Få bedre oversikt og struktur med Note Assist. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet.

Smart og smidig fotoassistent. Nå er det enklere å ta perfekte bilder. Med Galaxy AI får du praktiske redigeringsfunksjoner. Photo Assist lar deg fjerne eller forflytte personer og objekter i bildet, fylle ut bakgrunnen eller viske ut uønskede skygger.

Bestill nå

Galaxy Z Flip6

Kommuniser mer med AI

Strekker ikke språkkunnskapene til i ferien? Ikke noe problem! Nå kan du også føre samtaler på andre språk. Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk. Med Live Translate kan du også snakke i mobilen med noen som snakker et annet språk og oversette i sanntid.

Circle to Search with Google gjør det enda enklere å finne det du leter etter. Sirkle inn objektet eller teksten med fingeren på skjermen, så finner Galaxy Z Flip6 det du leter etter.

Skjermbilde av Live Translate samtale

*Krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Enkelte språk kan kreve nedlastning av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere avhengig av språk. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttende Samsung Galaxy-enheter. Circle to Search with Google krever også innlogging på Google. Tilgjengeligheten av søkefunksjoner og de støttende appene kan variere etter land, språk og visuelle treff. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen.

Et kamera utenom det vanlige med 50 MP

Innebygd stativ. Plasser mobilen hvor du vil i halvåpen modus. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen slik at du får med deg akkurat det du vil i bildet. Alle får plass på gruppebildet og ta selfier som viser hele antrekket ditt.

Se resultatene på begge sider. Du, eller den du tar bilde av, kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større sensor enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Med FlexZoom får du enda mer ut av bildene og videoene dine. Funksjonen identifiserer og forstår både mennesker og objekter i motivet og justerer zoomingen automatisk, slik at du kan ta de beste bildene.

En fotoassistent i lommen. Takket være AI-funksjoner som Generative Edit blir du en profesjonell fotograf med Galaxy Z Flip6. Nå kan du redigere bilder akkurat slik du vil. Du kan fjerne objekter som ikke passer inn, vri og vende på motivet og la AI forlenge og justere bakgrunnen.

Reklame for Galaxy Z Flip telefons kamera

*Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung-konto. Galaxy AI-funksjoner til tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttende Samsung Galaxy-enheter.

Innovasjon og design

Enkelt og greit! Galaxy Z Flip6 gir deg både flott design, kraftig batteri og innovative funksjoner. Fra avansert AI-teknologi som bidrar til perfekte bilder til et design som gjør deg til et stilikon. Rett og slett en stor mobil i et kompakt format. I åpen modus får du en 6,7’’ hovedskjerm, noe som er større enn skjermen på Galaxy S24, slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye hengselsteknologien, Zero-gap hinge, gjør Galaxy Z Flip6 like tynn tvers igjennom – selv i sammenbrettet modus.

Bestill Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Fold6

Finn det du leter etter med AI

Har du sett noe du liker i et bilde eller en video, men finner det ikke ved hjelp av søkeord? Ikke noe problem. Med Circle to Search with Google kan du enkelt søke etter noe du har sett i en video eller et bilde uten å bruke ord. Sirkle inn objektet med fingeren, så finner Galaxy Z Fold6 det du leter etter på et øyeblikk.

Google-reklame som viser funksjonen Circle to Search

*Krever nettverkstilkobling og innlogging på Google og Samsung-konto. Tilgjengeligheten av søkefunksjoner og de støttende appene kan variere etter land, språk og visuelle treff. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen.

Nå kan du også føre samtaler på andre språk. Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.

Med Note Assist holder du styr på notatene dine. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet.

Et kamera utenom det vanlige

Nå ditt fulle potensial som fotograf med Galaxy Z Fold6. Mobilen som vet når et bilde ikke er så bra som det kunne vært – og fikser det for deg. Sen middag med levende lys? Ikke noe problem! Har du tatt et bilde som heller skulle vært tatt i portrettmodus? Ta det helt med ro. Med Galaxy Z Fold6 har du alt du trenger for å ta flotte bilder.

Med et 50 MP-kamera i toppklasse, Nightography Zoom og smarte, innebygde AI-fotofunksjoner som Photo Assist, kan du si farvel til dårlige bilder. Fokuser på å fange øyeblikket og la Galaxy Z Fold6 gjenskape magien.

Reklame for bilde-assistansefunksjon

Tynnere, lettere og flottere

Galaxy Z Fold6 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen og legges i lommen. Frontskjermen på 6,3’’ er større enn skjermen på Galaxy S24, slik at du kan gjøre alt du trenger i sammenbrettet modus. Og med en 7,6’’ hovedskjerm har du plutselig et nettbrett i hånden. Klar til jobb, spill og underholdning – overalt.

Bilspill på en lys smartphone skjerm

*Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung-konto. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttende Samsung Galaxy-enheter. Tilgjengeligheten av tjenesten Interpreter kan variere avhengig av språk. Resultatene fra Nightography Zoom kan variere avhengig av lysforhold og/eller opptaksforhold.  

Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch7

Samsungs to nye Galaxy Watch-smartklokker er utstyrt med Galaxy AI, slik at du kan nå målene dine for trening og velvære. Galaxy AI i både Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch7 trener på å kjenne deg og kroppen din jo mer du bruker klokken, for deretter å gi deg innsikt og forslag til helse og trening.

Galaxy Watch7 smartklokke

En personlig trener takket være Galaxy AI

Galaxy Watch Ultra er utviklet for deg som elsker å prestere på topp. Den er fylt med avanserte treningsfunksjoner for både elite- og hobbynivå og gjelder en rekke idretter, som for eksempel løping, sykling, fotturer, klatring og havsvømming.

Galaxy Watch7 passer for deg som vil ha en stilren, intelligent coach som kan maksimere velværen din.

Energy Score viser din mentale og fysiske dagsform, hvordan du har sovet, kondisjonen din – og foreslår de beste aktivitetene i løpet av dagen for nettopp deg.

Galaxy Watch med Energy Score

*Energy Score er tilgjengelig på Android-telefoner (Android 10 eller nyere) og krever Samsung Health-appen (versjon 6.27 eller nyere). Tjenesten er bare tilgjengelig når brukeren registrerer Galaxy Watch minst én gang. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av land eller region.

Booster Card analyserer resultater, inspirerer og motiverer deg ut fra dine fastsatte mål. Pulsen din måles, og derfor har du full oversikt over hvordan kroppen din reagerer på treningen. I klokken stiller du enkelt inn dine personlige mål og kan deretter trene i ditt eget tempo. Eller hvorfor ikke maksimere kreftene på sykkelen med en FTP-test? Det finnes også avansert søvnsporing og en tilpasset plan for bedre søvnvaner.

Tre smartklokker viser treningsfunksjoner

*Booster Card er tilgjengelig på Android-telefoner (Android 10 eller nyere) og krever Samsung Health-appen (versjon 6.27 eller nyere). Pålogging til Samsung-konto kreves. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av land eller region. Galaxy-smarttelefon må være koblet til en effektmåler for å kunne måte en personlig FTP-verdi.

Galaxy AI er også suveren til praktiske ting, som at du kan automatisere svarene dine og la deg diktere direkte til klokken og deretter få teksten nedskrevet og oppsummert.

Bestill Galaxy Watch Ultra

Bestill Galaxy Watch7

Galaxy Watch Ultra reklame under vann

Galaxy Buds3 Pro og Galaxy Buds3

Designet er ikonisk. Lyden er enestående. Galaxy AI-funksjoner optimaliserer lyttekvaliteten for å skape din unike verden av lyd nøyaktig slik du vil ha den, til enhver tid. Med Galaxy AI får du dessuten tilgang til eksepsjonelle tjenester som direkteoversettelse og tekstopplesning. Opplev musikk som om du var på konsert, få forelesningen oversatt direkte til øret, ta uforstyrrede samtaler på et bråkete tog eller velg total hvile fra omgivelseslyd.

Galaxy Buds3 Pro med Galaxy AI

Galaxy AI-assistent til din tjeneste

Med den Galaxy AI-drevne funksjonen Live Translate kan du kommunisere med personer som snakker andre språk – du får oversettelsen direkte via øreproppene. I stedet for å lese tekst på mobilen kan du få innholdet oversatt og lest opp i øret. Hvis du trenger en pause: trykk på stangen én gang. Trykk igjen for å gå tilbake til der du var. Utrolig enkelt! Hvis du har hendene fulle, kan du bruke Voice Command og si hva Galaxy Buds3 kan gjøre for deg. Galaxy AI er til stede midt i hverdagen.

Galaxy Buds3 real time translate

Designet for perfekt passform

Galaxy Buds3 Pro og Galaxy Buds3 er utformet etter millioner av ører. Via 3D-skanning av det indre og ytre øret er det benyttet kunstig intelligens til å gruppere de vanligste øreformene.

Galaxy AI tilpasser lyden hele tiden

Øreproppenes mikrofon registrerer lyden direkte i øregangen ved hjelp av Galaxy AI. Det du lytter til balanseres mot omgivelseslyden og optimaliseres kontinuerlig, slik at du alltid får den mest behagelige lydopplevelsen.

Samsung Galaxy Buds3 Pro har dessuten funksjonen Auto Noise Adjustment, som tar utgangspunkt i omgivelseslyden. I bymiljøet slipper du støy. Kommer det en ambulanse, hører du den høyt for å kunne reagere umiddelbart. Når du møter en venn og begynner å snakke, tilpasser lyden seg slik at du hører både deg selv og den andre. Når dere sier farvel, får du igjen en behagelig barriere mot de høye bylydene.

Galaxy Buds3 Adaptive Noise Control

Galaxy Buds3 Pro gir deg mer av alt

Galaxy Buds3 Pro har mer av alt for at du skal få den optimale studiolyden – klar, dyp og nyanserik. 2x samplingfrekvens gjør at du opplever lyden slik den var ment da den ble tatt opp. 2x forsterker betyr at lyden gjengis uten forstyrrelser. 2x høyttaler betyr 1x diskanthøyttaler og 1x basshøyttaler, noe som gir en dynamisk lytteopplevelse.

Og selvfølgelig kan du finjustere nyansene i bass og diskant både etter smak og musikksjanger. Du kan også stille inn lyden spesifikt i appene du bruker.

*Galaxy AI-funksjoner tilbys kostnadsfritt frem til utgangen av 2025 på støttende Samsung Galaxy-enheter. Live Translate krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Kun tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk.

Kjøp med SWAP

Er du allerede SWAP-kunde?

Du kan bytte inn din SWAP-mobil når som helst. Har du hatt mobilen i 12 måneder eller lenger, trenger du ikke å betale mer på din gamle mobil. Slik swapper du til en ny mobil