Nettbutikk

Våre leveringsalternativer

Vi har flere leveringsalternativer, og her kan du lese mer om når og hvordan du kan få pakken din levert.

Kvinne på sofa

kalender_100

Standard levering

Pakken kan hentes på ditt nærmeste postkontor innen 1-3 dager. Du får en SMS når pakken er klar til henting. Med dette leveringsalternativet tilbyr vi fri frakt på alle varer kjøpt i nettbutikken.

ikon

Hjemlevering

Få pakken levert hjem til deg med Porterbuddy for kun 29,-. Bestill før kl. 12 og avtal et leveringstidspunkt allerede samme dag eller dagen etter. Du vil motta en SMS med oppdatering og link til en sporingsside der du kan følge leveringen.

Porterbuddy tilbys ikke i hele landet, og vil kun dukke opp som et leveringsalternativ til de som bor i et område med hjemlevering.

klokke_100

Ekspresslevering

For 199,- blir pakken din levert neste virkedag. Bestillingen må skje før kl. 14. Pakken kommer til ditt nærmeste postkontor/Post i Butikk, og du får eksakt leveringsbeskjed ved bestilling.

klikk og hent_100

Klikk & Hent

Hent pakken i din nærmeste Telenorbutikk. Mobilen skal være klar 2 timer etter bestilling, og du får en SMS når den kan hentes. Vi reserverer mobilen ut neste virkedag. På enkelte mobilnyheter vil det ikke være mulig å benytte Klikk & Hent som leveringsalternativ.

Merk! Ved Klikk & Hent er det butikkens kjøpsbetingelser som gjelder.