nr1_grå

Bestill en ny mobil med SWAP

Velg mobilen du vil ha i nettbutikken og start bestilling. Når du vil swappe velger du 'Bytt inn med eksisterende avtale' i bestillingsløpet. Husk alltid å sjekke opplysningene nøye før du fullfører bestillingen. Du er aldri uten mobil når du swapper, men beholder den gamle mobilen til du mottar den nye.
nr2_grå

Dersom mobilen er skadet

SWAP har SWAP Skjermforsikring inkludert, noe som betyr at du kan swappe en mobil med knust skjerm. Har du Plussforsikring kan du også swappe mobilen om den har andre skader. Er innsendt mobil skadet slik at forsikringen må benyttes, vil du bli kontaktet av vår forsikringspartner. Begge forsikringene har en egenandel.

nr3_grå

Returner din gamle mobil

Når du mottar din nye mobil vil du også få en returpakke for innsending av den gamle mobilen. Før mobilen sendes i retur, må alle sikkerhetsinnstillinger slås av, alt innhold slettes og mobilen settes tilbake til fabrikkinnstillinger. Dette må du gjøre slik at den gamle SWAP-avtalen slettes i våre systemer, og du unngår å få mobilen i retur med et gebyr.

  • Slik nullstiller du mobilen din
  • Når du har nullstilt mobilen, legg den i esken som du finner i returpakken. Lader og annet tilbehør skal ikke sendes inn.  
  • Sett på returlappen og lever pakken på nærmeste postkontor/i butikk. Porto er allerede betalt. 


Med en gang vi mottar din gamle mobil gir vi deg beskjed, og når returen er godkjent betaler du ikke mer for din gamle SWAP-avtale.