Bedre mobilopplevelse med S Pen

S Pen
Med S Pen finner du en raskere og mer presis måte å arbeide på. Uten å låse opp eller åpne noe program, kan du både lage raske skisser og detaljerte tegninger.

Kraftigere og bedre
Den nye Samsung-prosessoren gjør Galaxy Note10/10+ 20% raskere enn Galaxy Note9. Likevel bruker den mindre strøm, og batteriet holder seg lenger, fordi mobilen lærer seg hvordan du bruker den. 

Skjerm
Skjermen har et 19:9-format som yter filmene du ser rettferdighet, og gjør det enkelt å kjøre flere programmer samtidig på skjermen.

Kamera i proffklassen
Bildestabiliseringen er utviklet for å gi stabile bilder fra både fjellveier som humper og fotografer som ler. Dessuten kan du nå også få en bokeh-effekt på film, dvs. kort dybdeskarphet, for å fokusere på det som er viktig i bildet.

Vidvinkelkameraet dekker 123° grader av synsfeltet, like mye som øyet ditt. Du kan fange storslåtte landskap eller hele gruppen i ett bilde. Note10 er utstyrt med tre kameraer, mens Note10+ har fire.

Annet
Galaxy Note10/10+ har også et stort innebygd minne, den er vann- og støvbestandig, og lyden er optimalisert av AKG.

Kjøp Samsung med SWAP

Samsung blir enda bedre hos Telenor

Du får nemlig så mye mer enn bare en mobil. Vi sørger for at mobilen er ferdig satt opp med alle våre tjenester, slik at du får maksimalt utbytte av mobilen fra første gang du tar den i bruk.

Surf på verdens raskeste mobilnett
Tallene fra Ookla er klare: Telenor har nå verdens raskeste mobilnett. Vi har også flest basestasjoner i Norge, og er størst på 4G+. Med Samsung får du maksimalt utbytte av vår fart og dekning.
Mer om testen

WiFi Tale – aldri mer dårlig taledekning
Ring og send SMS/MMS over det trådløse nettet. De krystallklare samtalene du får med WiFi Tale, går sømløst over på 4G Tale hvis du går bort fra trådløs sone.
Mer om WiFi Tale

4G Tale – bedre ringeteknologi over 4G-nettet
Lynrask oppkoblingstid, lyd i topp HD-kvalitet og redusert bakgrunnsstøy. Surf og snakk samtidig uten at det går utover hastigheten.
Mer om 4G Tale

Større MMS med mye bedre kvalitet
Kun hos Telenor kan du med Samsung sende MMS på opptil 2 MB. Du kan både sende et bilde i bedre kvalitet og flere bilder samtidig. Standard i markedet er på kun 300 KB. Forskjellen er enorm!