Tvilling-SIM

Mann som snakker i mobilen

Trenger du et ekstra SIM-kort til en mobiltelefon? Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement.

Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Månedspris: 99,-.

Du kan enkelt bestille Tvilling-SIM i Mitt Telenor-appen eller logg inn på Mine sider.

Slik gjør du det:

  • I Mitt Telenor-appen: Klikk på abonnement du vil legge til Tvilling-SIM, scroll ned til "Dine SIM-kort", klikk på "Vis mer" og klikk på "Nytt SIM-kort". Her kan du velge "Bestill Data-SIM eller Tvilling-SIM".

  • På Mine Sider: Klikk på abonnement det gjelder under "Enheter og SIM", deretter på "Ny Tvilling".


Bestill på Mine sider

Nyttig om Tvilling

?

Ringer alle mobilene ved anrop?

Ja, men mobilen hoved-SIM-kortet sitter i må være på. Hvis du opplever at bare én av mobilene ringer, prøv å skru mobilene av og på.

?

Hva med SMS og MMS?

Du bestemmer selv om innkommende SMS og MMS skal sendes til alle kortene, dette tilpasser du selv på Mine sider.

?

Hvordan virker Tvilling i utlandet?

Tvilling fungerer helt likt i utlandet som det gjør i Norge.
?

Vil nummeret mitt vises uansett hvilken mobil jeg bruker?

Nummeret ditt vil vises uansett hvilket SIM-kort du bruker.
Tvillingkortet har et eget anropsnummer, men dette brukes bare når du sender og mottar MMS eller bruker andre innholdstjenester. Hvis noen ellers ringer dette nummeret, møter de en talebeskjed på norsk og engelsk som henviser til ditt vanlige mobilnummer.
?

Kan jeg viderekoble alle mobilene?

Det er ikke mulig å endre på viderekoblingen fra en telefon med tvillingkort.Tvilling er tilpasset én bruker. Det er ikke mulig å ringe mellom mobiltelefonene.Hovedkortet styrer all viderekobling. Du bestemmer selv hvor samtalene skal viderekobles til. Men de blir automatisk viderekoblet til MobilSvar når en mobiltelefon med tvillingkort er opptatt, eller når mobiltelefonen med hovedkortet er slått av eller befinner seg utenfor dekning.

?

Hva koster det å ringe og sende SMS/MMS?

Pris for bruk avhenger av ditt abonnement, og er like for alle SIM-kortene. På fakturaen samles bruk fra tvillingkortet og hovedkortet.

?

Kan jeg bruke data?

Ja, du kan bruke mobildata som vanlig.
Merk at Tvilling kun kan brukes i mobiltelefoner. Vil du dele datamengden i mobilabonnementet ditt med f.eks. Mobilt Bredbånd eller iPad, velger du i stedet Data-SIM.