Strex

Strex

Betal varer og tjenester med mobilen. Med mobilbetaling fra Strex trenger du kun mobiltelefonen din for å handle.

Slik fungerer det

Med Strex kan du betale uten kredittkort eller bankkonto. Det eneste du trenger er en mobiltelefon, så er du i gang. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement eller operativsystem, og alle betalinger belastes mobilfakturaen din.

Hvor kan jeg betale med Strex?

I dag kan du blant annet betale med Strex hos EasyPark, Filmweb, TV2 Sumo og Røde Kors, i tillegg til en rekke kollektivtransportselskaper og medieaktører i Norge. Det jobbes kontinuerlig med å gjøre Strex tilgjengelig der du er, for å bidra til en enklere hverdag.

Trygg betaling

Med over 800.000 unike brukere i måneden og tusenvis av utsalgssteder, er Strex den største tilbyderen av mobilbetaling i Norge. Strex eies av Telenor og Telia Norge, har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er underlagt Finanstilsynet. Strex sin betalingstjeneste blir blant annet regulert av ekomloven og finansavtaleloven.

Kom i gang

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg som bruker, så er du klar for å betale med Strex. Betalingene belastes din mobilfaktura og registreres automatisk på din side på strex.no.
Gå til Strex.no for registrering