Nyhet! Få varsel når hunden forsvinner på eventyr

Enten du har med hunden på jakt, tur eller leker mest i park og hage, har mange erfart at deres firbeinte venn forsvinner på eventyr. Da kan det være en fordel med bedre oversikt.

Finn hunden din med Mitt Spor

Sammen med DyreID lanserer vi Mitt Spor, en ny sporingsenhet som gir deg full oversikt over hvor kjæledyret ditt befinner seg.

Få full oversikt over din firbeinte venn

I utviklingen av Mitt Spor har det vært viktig å lage en løsning som er enkel, oversiktlig og i første rekke tilpasset hunder. Du kan se hvor hunden er, hvor langt den har løpt og hvor den har vært. I neste fase vil løsningen utvikles for katter.

Sammen med DyreID har vi utviklet avansert teknologi som kombinerer vårt mobilnett med avansert teknologi for GPS og bevegelsesmåling. Du kan både sanntidspore hunden og få varsel dersom den beveger seg utenfor ditt område. Siden ansvaret for firbeinte ofte deles blant flere i familien, kan du også dele Mitt Spor med flere.

DyreID, som er eid av Den norske veterinærforeningen, har driftet registeret for ID-merking i Norge i 25 år. Ved å kombinere ID-merking med Mitt Spor, gir det dyreeiere den beste og sikreste løsningen for sporing og gjenfinning.

Bestill Mitt Spor

Fornøyde pilotkunder

Da Tomas Fjeldberg fikk collien Xena for rundt to år siden, forsto han raskt at hun hadde en uheldig tendens til å stikke av.

Men for et år siden ble Xena og Thomas en av våre pilotkunder.

Fant hunden med Mitt Spor
PÅ PLASS: Thomas Fjelberg og hunden Xena. Foto: Gorm Røseth / TV 2

– Vi bor ganske landlig til, så det kan ta ganske lang tid før vi finner henne. Da er faren for at hun skal bli borte eller påkjørt ganske stor, sier Fjeldberg.

Ved hjelp av en liten brikke på halsbåndet og en app på telefonen kan Thomas nå ha full oversikt over hvor Xena er, og blir varslet hvis hun prøver å rømme.

– Det har gitt oss en enorm trygghet, sier Fjeldberg.

Bestill Mitt Spor
Mitt Spor kort oppsummert
  • Sanntidssporing: Du kan se din hunds plassering i sanntid og følge hundens bevegelser på et kart i appen. Sporingsenheten har ubegrenset rekkevidde i Norge så lenge den har kontakt med GPS-satellitter og mobildekning fra Telenor. 

  • Liten og lett: Sporingsenheten måler kun 5,5 cm og veier 28 gram. Dermed blir enheten en naturlig del av halsbåndet.

  • Trådløs lading: Sporingsenheten medfølger en ladeplate.

  • Del sporing: Du kan dele Mitt Spor med familie eller andre. Mitt Spor er dermed godt egnet ved ferie eller hvis flere går tur med hunden.

  • Geofence: Du kan opprette geografiske soner som hunden din holder seg innenfor. Dersom hunden forlater et definert område, mottar du varsler hvis hunden forlater et definert område. Dette angir du enkelt i appen.

  • Vanntett: Mitt Spor fungerer i regn eller bading i ferskvann. Sporingsenheten kan være under en vanndybde på inntil 1,5 meter i opptil 30-minutter.

  • Brukervennlig: Mitt Spor har en enkel og intuitiv app som er tilgjengelig på App Store og Google Play.