Min Sky-appen

Min Sky
Er du redd for å miste verdifulle bilder? Med Min Sky lagrer bildene dine seg automatisk i skyen og du har alltid en backup trygt lagret.
info icon

Min Sky tar vare på minnene dine

Ubegrenset bildelagring i Min Sky er inkludert i alle våre private mobilabonnement, samt utvalgte bedriftsabonnement.

Se våre abonnement

Funksjoner i appen

min sky

Ubegrenset bildelagring

Som mobilkunde hos Telenor har du ubegrenset lagringsplass inkludert i ditt abonnement. Det betyr at du kan knipse og lagre så mange bilder du ønsker, uten å tenke på kostnader eller bekymre deg for å gå tom for lagringskapasitet.

min sky

Enkel å bruke

Bildene dine lastes automatisk opp til Min Sky og sorteres i en tidslinje slik at du enkelt kan finne tilbake til de bildene du ønsker å se.

min sky

Frigjør plass på mobilen

Alle bilder og videoer som er lastet opp til Min Sky er trygt lagret i skyen (dvs. sikre servere i Norge). De kan derfor trygt slettes fra mobilen din for å frigjøre lagringsplass.

min sky

Lag album sammen med familien

Du kan bruke funksjonen Album til å organisere bildene dine. Du kan også dele og samarbeide om et album med venner og familie. Da kan dere f.eks. samle de beste bildene fra ferien i det samme albumet. Les mer om Min Sky Album

min sky

Bildene dine er tilgjengelige på alle enheter

Uansett om du bruker mobil, nettbrett eller PC/Mac, så har du alltid tilgang til bildene dine i Min Sky.

min sky

Bildeprint - fremkall dine beste bilder

La minnene dine få nytt liv! Vi har gjort det enkelt for deg å fremkalle bildene du har lagret i Min Sky, og få dem levert på døra. Bestill bildeprint i Min Sky eller på fremkalle.no

min sky

Bilder lagres i originalkvalitet

I motsetning til mange andre tjenester komprimeres aldri bildene dine i Min Sky. De vil alltid bli lagret i full oppløsning.

Nyttig informasjon

i

Mobilt Bredbånd og Min Sky

i

Mer om lagringsplass

Er det noe mer du lurer på? Trykk på linken under, og vi hjelper deg.

Hjelp til Min Sky